Luk

Brøndby-fans kom ind: FCN flytter afsnit

| 3F Superliga | 31 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - Brøndby IF 0-3
Superligaen Mesterskabsspil
21' 0-1 Mikael Uhre
86' 0-2 Andrija Pavlovic
89' 0-3 Lasse Vigen Christensen

FC Nordsjælland flytter et fan-afsnit og suspenderer partner-billetter i resten af sæsonen, efter omkring 50 Brøndby-fans var kommet ind til onsdagens kamp.

Da FC Nordsjælland onsdag kunne byde tilskuere velkommen tilbage på stadion, havde der sneget sig en række Brøndby-fans ind på lægterne.

Farum-klubben fortalte efter onsdagens kamp, at det ville få konsekvenser, og dem melder man torsdag ud.

FC Nordsjælland har valgt at suspendere deres partneres såkaldte lægtebilletter til lokalopgør i resten af sæsonen, ligesom at klubben flytter et tilskuerafsnit.

Helt præcist bliver FCN's konsekvenser efter episoden følgende:

- Suspendering af partneres samlet set godt 200 lægtebilletter til alle lokalopgør for resten af sæsonen.

- Ingen afsnit med lægtebilletter i nærheden af afsnit med egne fans fremadrettet.

- Grundig dialog med partnere med adgang til lægtebilletter omkring distributionen af disse billetter fremadrettet.

- Endnu grundigere screeningproces af besøgende med lægtebilletter til lokalopgør ved indgangene til stadion.

FC Nordsjælland havde egentlig godkendt 3.000 tilskuere, men valgte at begrænse det til 1.800 på grund af den korte forberedelsestid og den store interesse for kampene mod Brøndby.

FCN forklarer, at de 200 såkaldte lægtebilletter er tilegnet partnere og ikke må udleveres til fans af udehold, fordi det er et brud på reglerne, men det blev de altså alligevel.

I slutminutterne af kampen, hvor Brøndby scorede til 2-0 og 3-0, rejste omkring 50 personer sig og viste en tydelig tilknytning til de blå-gule, lyder vurderingen fra FC Nordsjælland.

Flere af dem stod og sang, hvilket også er et brud på corona-reglerne, og FCN mener, at der er foregået et 'bevidst forsøg på at omgå reglerne for at skaffe sig adgang til en kamp, man af sikkerheds- og covid-hensyn ikke havde adgang til.'

FC Nordsjælland undskylder over for alle gæster, der havde en dårlig oplevelse og vil gøre alt for, at det ikke sker igen.


Af Sara Margren

31 kommentarer

WENDY 15:49          
Flere af dem stod og sang, hvilket også er et brud på corona-reglerne, og FCN mener, at der er foregået et ´bevidst forsøg på at omgå reglerne for at skaffe sig adgang til en kamp, man af sikkerheds- og covid-hensyn ikke havde adgang til.´
De 13 friske fyre med trommerne i hjemmebanesektionen havde vidst ikke fået det memo, de gav den da flot gas i alle 90 minutter.
MadsLeb 15:54          
Efter lange protester fra fodbold Danmark - inkl. bannere som har hængt på Brøndby Stadion, i månedsvis...

ENDELIG får vi lov til, at komme på stadion igen.

Og i den aller første kamp, vælger en gruppe Brøndbyfans, at bryde ikke bare en - men flere af reglerne som er grundlag for at der må lukkes tilskuere ind.

Undskyld mit sprog men hold kæft hvor er det dumt, og røvirriterende for alle os andre.

Jeg vil ikke generalisere og slå alle Brøndbyfans over én kam - for jeg er ganske sikker på, at det kun er en meget lille andel af BIF-fans som har andel i det her, og hvad der ellers bliver lavet af ballade. Men hvor er det altså bare typisk BIF, at en lille håndfuld "fans" ødelægger klubbens, samt alle de normale og engagerede BIF-fans ry, med konstant at bringe sig i de her situationer.
Nandeyanen 16:18          
Endnu en ulovlighed som der ikke bliver taget afstand fra den pågældende fans klub.

Måske der ville være færre sager hvis klubberne faktisk slog hårdt ned på deres egne fans. Men i sidste ende bliver de beskyttet selvom der er billedemateriale og man kan identificere personerne.
JannikP 16:20          
Du vil ikke generalisere, men formår alligevel at generalisere...

Det er en mærkelig regel, at der ikke må komme "udebanefans" som i dette tilfælde er partnere hos hjemmebaneholdet, der holder med modstanderholdet. Det smitter vel ikke mere, at de synger Brøndby sange, end FCN sange.

Jeg tænker derudover, at en klub som FCN er vant til at få partnere på stadion, der ikke holder med FCN. Det overrasker mig, at de kan blive så chokeret over dette.
CopenhagenNoice 16:22          
Jeg skal være den sidste til at undskylde på BIF-fans vegne, så det vil jeg undlade. MEN at man ikke må synge og hamre på tromme fatter jeg intet af. Er vi enige om at for at blive lukket ind (som jeg heldigvis også skal mandag d.3) skal man stille med en frisk, negativ test?
Som jeg ser det, kan folk stå ovenpå hinanden samt dele ølkrus hvis det er dét de vil. Så længe man skal fremvise test ved indgangen samt har afleveret oplysninger til opsporing, må det være det. Dem der så synes det er alt for farligt, må jo blive hjemme.
Elprofessor 16:23          
Hold op, hvor det en vag måde at håndtere lovbrud og Superliga-fanrestriktionerne på - det er en kæmpe ommer!

Derudover kan det ikke overraske ret mange at det BIF-fans, der er i de første der overtræder reglerne?
Slettet(262034210205) 16:23          
Fint, så mangler vi bare at Brøndby taber dømmes 3-0 og får en bøde. Hvis ikke der gøres noget som de kan forstå, så fortsætter det jo bare derud af. De har jo bevist utallige gange at de er fuldstændigt ligeglade med reglerne. De mener simpelthen bae ikke at det gælder dem, og det gør det jo så heller ikke hvis ikke man gør noget.

Straf klubben med at taber dømme dem 3-0, og så er det med garanti sidste gang at de gør det!
Onsdag 12. maj
Tirsdag 11. maj