Luk

Brøndby forhandler med Tobias Weis

| 2. Bundesliga | 15 kommentarer

Infoboks

Mönchengladbach - Bochum
Bundesliga (31/10)
Oddset 1,37 5,00 8,20
bet365 1,36 5,00 8,50

Brøndby forhandler med den tyske midtbanespiller Tobias Weis. Det bekræfter spillerens agent over for Bild.

Brøndby er langt fra færdige med at forme truppen til den kommende sæson. Nu kan næste navn være på vej ind, nemlig den tyske midtbanespiller Tobias Weis, der i øjeblikket er at finde i 2. Bundesligaklubben Bochum.

30-årige Weis, der kan spille på den centrale midtbane eller på midtbanens højre side, har et år tilbage af sin kontrakt, men i Bochum har man ikke længere brug for ham.

- Vi er i intensive forhandlinger med Ljubljana og Brøndby IF. Men der er også andre, der er interesserede, siger agent Jens Hourle til Bild.

Weis har tidligere spillet 108 kampe for Hoffenheim, heraf størsteparten i Bundesligaen.


Af Jesper Helmin

15 kommentarer

28213 10:01          
Først Röcker og nu Weis....
Spillere der ikke kan/kunne bruges i deres klubber i 2. bundesliga, men som er gode nok til at bringe Bif til tops? Skal dog skynde mig at sige jeg har set en del fine kampe fra Weis i Hoffenheim, men man bliver da bekymret når han nuværende klub i 2.bundesliga ikke finder ham god nok.
Bangfire 10:38          
De har sagt farvel til en masse spillere, så der skal nok også nogle nye ind. De har mange unge, så det er måske ikke helt dumt, at få lidt rutine ind. Kahlle har selv talt om, hvordan der er et fladere hierarki - jf. Aggers kritik af mangel på engagement.
hvidovremichael 11:06          
Nok mere guf til homoerne på vestegnen... Hold da op hvor ser han homo ud.
Titi81 11:12          
Kan ikke lade være at tænke på, om det bliver samme succes, som da man ansatte hr.møllesten, og han hentede skyts som Geovani rector og Hannes Sigurdson.
Bløde babser 11:13          
Først Röcker og nu Weis....
Spillere der ikke kan/kunne bruges i deres klubber i 2. bundesliga, men som er gode nok til at bringe Bif til tops?
Det er da nemt at få tanken at der er ved at gå Meulensteen i den og man undervurderer ligaen og hiver nulbonner ind.
Men; skal vi ikke lade være?

Det kunne jo også være at man henter spillere der rent faktisk har deres force i at passe ind i trænerens plan. Derudover hentes der jo også til tider spiller til bredden og alle spillere skal ikke nødvendigvis benchmarkes op mod Agger og Kahlenberg. Sidst man ikke mindst, kan det jo være han/de er bedre end et overfladisk kig på et CV siger.

Så lad os:
1: se om der overhovedet kommer noget ud af den kontakt.
2: Vurdere spillere der kommer ind når vi rent faktisk kender dem og har set dem spille bold.
Bocaj1987 11:33          
Min største bekymring går til den rige JBA.. Han bliver ved med at skyde penge i det hul, og alligevel køber klubben konstant lottokuponer.. Ville rive mig i mine grå lokker, hvis jeg var ham.. ?
Torsdag 28. oktober