Luk

Brøndby forlænger med stort midtbanetalent

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Den 18-årige midtbanespiller Morten Frendrup har forlænget sin kontrakt i Brøndby, så den nu løber til sommeren 2023.

Brøndby har sikret sig en kontraktforlængelse med den 18-årige midtbanespiller Morten Frendrup, som i efteråret har fået masser af spilletid i den blå-gule trøje.

De to parter er blevet enige om en aftale, der løber til sommeren 2023.

- Jeg er rigtig glad for at være i Brøndby IF, så det var ikke så svært at blive enig med klubben om en forlængelse. I efteråret fik jeg masser af spilletid, og det er fedt at spille et sted, hvor træneren tør bruge og stole på unge de spillere.

- Min udvikling har været rigtig god i både Masterclass, og efter jeg blev rykket op på førsteholdet. Jeg glæder mig til at fortsætte den udvikling, og så er det da fedt at vide, man er en del af fremtiden på holdet og i klubben, siger Morten Frendrup til klubbens hjemmeside.

Morten Frendrup har i efteråret spillet 11 Superliga-kampe.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

7 kommentarer

MNH 10:07          
Vigtigt! Fremtidens mand på midtbanen!
Gradiscanac 10:17          
Hvorfor kun 3år :/ giv ham 5 og skyd ham afsted om 3år
Cerezo 10:35          
Meget fint at få Frendrup sikret -synes at han har gjort det fint i efteråret og han har også fået lagt lidt fysik på siden sin debut.

@Gradiscanac: Med Frendrups alder in mente er det jo ikke sikkert at han er interesseret i så lang en kontrakt. Hvis han fortsætter sin udvikling vil han være mere værd og kunne forhandle sig til en højere løn om et par år når det er tid til at enten forlænge eller sælge.
Gradiscanac 10:46          
@Cerezo hvordan kan fck,fcm og fcn få deres talenter på lange kontrakter,vi kan risikere at han om to år tiltrækker sig interesse fra andre klubber så ryger han for 5mil som vi så med hjulsager,ærger mig over vi ik laver lange kontrakter og lover dem at skyde dem afsted indenfor 2/3år som FCK plejer at gøre med deres spiller
Cerezo 11:10          
Jeg forstår godt dit ønske. Men for det første er Brøndbys økonomi ikke lige så god som de øvrige klubber du nævner og for det andet er en af grundene til at man f.eks. i FC København kan lave disse gentlemen agreements med spillerne at man tidligere har vist at man kan sælge til en pris der er god for alle parter. Der har Brøndby, som du selv er inde på, haltet efter i en del år og det er vel bl. a. for at ændre dette at man har ansat CV. Der skal to til tango og jeg ser det derfor som fint at man nu har sikret Frendrup de næste 3,5 år.

Hvis jeg ikke husker galt havde Hjulsager kun et halvt år tilbage af sin kontrakt da han røg afsted så det var vel bl.a. derfor at prisen blev relativt lav. Nørgaard forlængede man med i det samme vindue men man fik alligevel ikke det helt store beløb for ham da han røg 1,5 år senere.
FC Nordsjælland 12:38          
Hvorfor kun 3år :/ giv ham 5 og skyd ham afsted om 3år
Desto længere tid man binder en spiller, desto større løn skal han have. Forskellen på en tre-årig og en 5-årig aftale bliver meget let 2-300%. Slår ham ikke til, kan det blive ganske dyrt.
hvordan kan fck,fcm og fcn få deres talenter på lange kontrakter,vi kan risikere at han om to år tiltrækker sig interesse fra andre klubber så ryger han for 5mil som vi så med hjulsager,ærger mig over vi ik laver lange kontrakter og lover dem at skyde dem afsted indenfor 2/3år som FCK plejer at gøre med deres spiller
FCN kører ikke med lange kontrakter fordi man ikke har råd. Spillere oprykkes som regel med to år på kontrakten. Det er så en ungdomskontrakt til ca. 24.000 om måneden. Viser spilleren lovende takter har man hidtil lagt et år ekstra oven i, efter ½-1 år - så man altså har dem på 3-årige kontrakter - og forhøjet lønnen til ca. 60.000 om måneden. Det er dog ikke altid det lykkes. Eksempelvis havde A/S Olsen kun 1 år tilbage af sin kontrakt, så man var tvunget til at sælge ham i sommers. Det havde pyntet ikke så lidt, såfremt man stadig havde ham i truppen.

Som noget nyt i år, har man dog kommet med nogle 4-årige kontrakter, formentlig til en noget højere løn - dog ikke til alle. Én enkelt spiller er på en 5-årig kontrakt.

Skal man som FCK op og tilbyde 5-årige kontrakter skal man formentlig op i lønninger på 200 - 300.000 om måneden.

Mit bud er - baseret på hvad CV gjorde i FCN - at man nu tilbyder ham en tre-årig kontrakt og fortsætter han udviklingen tilbyder man et år oven i om et års tid - mod en klækkelig lønforhøjelse. Fortsætter han ikke sin udvikling kan man skippe ham af og skal ikke have ham hængende på en dyr kontrakt lang tid ud i fremtiden.
forza samp 13:09          
Han har et stort talent.... For at lave frisspark konstant!
Fredag 17. januar
Torsdag 16. januar