Luk

Brøndby har Heggheim med mod Sparta Prag

| Europa League | 8 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (17/10)
Bet25 1,43 4,90 7,20
Oddset 1,45 4,50 7,35
bet365 1,40 4,75 7,50

Brøndby har givet genvalg til de 19 spillere fra weekendens kamp, og så har de derudover blandt andet nyindkøbet Henrik Heggheim med.

Efter 16 år uden for det fine selskab spiller Brøndby torsdag aften deres første kamp i Europa League-gruppespillet, når Sparta Prag kommer på besøg.

Første kamp foregår hjemme i egen hule, og her er der blevet genvalg til de samme spillere som i weekenden spillede 1-1 med Silkeborg hjemme.

Foruden de genvalgte spillere er der til Europa League-opgøret også blevet plads til nyindkøbet Henrik Heggheim, som kan få sin debut i den gule og blå trøje, ligesom Marko Divkovic kan det.

Kampen mod Sparta Prag indledes klokken 21.00 torsdag aften.

Truppen mod AC Sparta Prag

Mads Hermansen
Thomas Mikkelsen
Jens Martin Gammelby
Henrik Heggheim
Sigurd Rosted
Andreas Maxsø
Mathias Greve
Andrija Pavlovic
Mikael Uhre
Michael Lumb
Kevin Mensah
Andreas Bruus
Kevin Tshiembe
Morten Frendrup
Oskar Fallenius
Josip Radosevic
Christian Cappis
Marko Divkovic
Anis Slimane
Simon Hedlund
Jagvir Singh Sidhu
Andreas Pyndt
Tobias Børkeeiet


Af Kristoffer Lind Pedersen

8 kommentarer

Shutup 10:30          
Håber pavlovic bliver sorteret fra. Han er så elendig og fatter ikke hvad han laver på det hold. Han bidrager med intet godt. gi de andre angriber chancen De kan umuligt være dårligere end ham
Konsulenten 10:42          
Helt enig
grumblesnake 13:41          
Hvem ved, måske er det denne kamp at han viser sig at være en ny Kamil Wilczek.
FCK bliver så ærgerlige over at de solgte ham til Wien.
SAaB 17:48          
De har også deres fans med https://www.bt.dk/fodbold/uhyggelig-episode-tjekkiske-fans-jagtet-med-koeller-i-broendby
Kujoner. lås dem inde i en mørk kælder og smid nøglen væk
Juniorx 18:46          
Fuck jeg håber UEFA har mulighed for at straffe klubben!!
Og ja den rådne promille bliver først fundet den dag det rammer klubben rigtigt. Synd for jer andre.
det_røde_guld 22:29          
Så træls med hooligans i fodbold. Det er så fedt at følge sit hold i Europa med besøg på stadions og byer man ellers aldrig ville komme til. For år tilbage da AaB mødte Celtic i Champions league var gæstfriheden i Glasgow enorm. Det var nærmest umuligt selv at få lov til at betale for øllet, og på stadion var der stående klapsalver fra hjemmeholdets 60.000 fans da speakeren bød velkommen til de medrejsende fans fra Aalborg. Siden har jeg været Celtic fan. Deres fans var også klasse da de senere besøgte Aalborg. Venlige og festlige. Hvilket format, og mig en gåde at "hardcore" fans ikke hellere vil være kendt på denne måde end ved at tæske en mand der er rejst hele vejen fra Prag med en kølle. Hvad fanden er der galt med sådan nogle mennesker? Om jeg fatter det. Brøndby er en klub som med deres passion, historie og fanbase kan få og også har rigtig meget sympati i fanmiljøer over hele Europa, men det kræver naturligvis at man udviser gæstfrihed i stedet for at uddele tæsk. Med håb om sammenhold blandt fans på tværs af landsdele og landegrænser vil jeg nu heppe på Brøndby resten kampen. Desuden ønsker jeg alle OB fans som i morgen tager turen til Aalborg en god kamp, selvom pointene naturligvis bør blive i det nordjyske. Jeg giver en limfjordsporter med sidevogn hvis vi støder ind i hinanden..
Lørdag 16. oktober