Luk

Brøndby har mange planer til skæbnekamp

| Europa League | 6 kommentarer

Infoboks

Niels Frederiksen fortæller, at Brøndby arbejder med en lang række muligheder for, hvad der skal gøres ved forskellige scenarier i den vitale kamp mod Sparta Prag.

Brøndby er tvunget til sejr torsdag aften, hvis de danske mestre også skal spille europæisk efter nytår.

Sidste Europa League-kamp venter ude mod Sparta Prag, og her vil en Brøndby-sejr sende Niels Frederiksens mandskab forbi tjekkerne i gruppen og sikre tredjepladsen, der giver adgang til Conference League.

Cheftræneren er helt med på, hvad kravet er, og der er flere planer i spil for at få den.

- Vi ved, at vi ikke kan bruge et point til noget som helst, så vi arbejder med en lang række muligheder for, hvad vi gør, hvis vi står og mangler et mål i løbet af kampen. 

- Vi vil starte kampen, som vi altid gør, det vil sige, at vi ønsker at angribe kampen, men også er opmærksomme på, at vi ikke smider det hele væk fra start og kaster derfor ikke alt over bord fra første fløjt. 

- Men det er klart, at hvis vi ikke har det resultat, vi skal bruge undervejs i kampen, så kommer vi til at satse mere. Det er vigtigt for os, at vi kommer godt i gang med kampen, da mange kampforløb bliver defineret af, hvor godt man kommer fra start. 

- Er man på hælene fra første minut, kan det være svært at få ædt sig ind i kampen, men hvis man derimod starter godt, kan det løfte holdet, siger Niels Frederiksen til Brøndbys hjemmeside.


Af Martin Schmidt
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar