Luk

Brøndby har Maxsø med mod VFF trods rygter

| 3F Superliga | 22 kommentarer

Infoboks

Rangers - Brøndby IF
Europa League Gruppe A (21/10)
Oddset 1,45 4,40 7,65
bet365 1,40 4,75 7,50

Andreas Maxsø meldes tæt på et skifte til russisk fodbold, men han er alligevel med for Brøndby, som søndag tørner sammen med Viborg i 3F Superligaen.

Andreas Maxsø har i en længere periode været rygtet væk fra Brøndby, hvor et skifte til russisk fodbold i den grad har været på tale. 

Så sent som lørdag aften kunne B.T. erfare, at FK Rostov var kommet med et bud på 15 millioner for stopperen, men det ligner ikke, at der sker noget søndag.

Brøndby-anføreren er nemlig med i Niels Frederiksens bruttotrup, som skal forsøge at sætte oprykkerne fra Viborg på plads. Desuden har BIF også Morten Frendrup med, da han er vendt tilbage fra karantæne.

Rezan Corlu er den eneste spiller fra den seneste kamp, som ikke er med mod Viborg.

Brøndby og Viborg mødes på Brøndby Stadion klokken 18:00.

Brøndbys trup mod Viborg:

Thomas Mikkelsen
Mads Hermansen
Jens Martin Gammelby
Sigurd Rosted
Andreas Maxsø
Andrija Pavlovic
Mikael Uhre
Kevin Mensah
Andreas Bruus
Morten Frendrup
Oskar Fallenius
Josip Radosevic
Christian Cappis
Anis Slimane
Simon Hedlund
Anton Skipper
Jagvir Singh
Andreas Pyndt
Tobias Børkeeiet


Af Raymund Nelausen

22 kommentarer

Romeo Detlev 09:58          
Frikøbsklausul eller ej. Jeg begriber ikke at Maxsø ikke prøver at udnytte chancen i CL eller EL for at vise sig frem på en større scene og på den måde få endnu bedre tilbud fra eksempelvis Bundesligaen, hvor han garanteret hellere vil spille end i Rusland. Det er selvfølgelig et sats, men det kan jo vise sig at være "guld" værd for både ham og Brøndby.
Cerezo 10:04          
Nu kan Corlu selvfølgelig være skadet, men hvis ikke må det være noget af en bet for ham at se at det ikke bare er Slimane, men også Fallenius og Pyndt der er foretrukket fremfor ham. De er alle tre fra 2001 og således fire år yngre end Corlu som meget snart skal til at præstere noget, hvis han skal leve op til de forventninger mange af os havde til ham da han kom retur fra lejeopholdet i Lyngby.

Gætter ellers på at Frendrup erstatter Corlu i startopstillingen og eneste tvivlsspørgsmål er vel om det bliver Bruus eller Gammelby der starter på højre wingback. Tror at Cappis starter på bænken igen i dag, men hvis han leverer på samme niveau som i Aarhus i sidste weekend når han kommer ind, trænger han sig på til en startplads.
Armand 10:13          
Gode kommentarer. Er enig i begge pointer.

Hvornår har maxsø udløb? Hvis det er til sommer risikerer han vel at skulle spille sæsonen ud, frikøbs klausul eller ej er jeg ikke sikker på klubberne betaler 30 mil for en spiller de kan forhandle frit med og få 6 måneder senere.

Det må handle lidt om selvtillid. Hvis han føler han personligt har det samme niveau en sæson mere synes jeg også, han bør blive.

Har han omvendt mere en følelse at at han har overpræsteret, og det er ikke min personlige observation, så skal han cashe in nu.
MoM 10:21          
@ Armand
Er overbevist om at Maxsø har 2 år tilbage af sin kontrakt med Brøndby, så der er god tid til at spille sin chance større.
Mdeden 10:26          
Maxsø har to år tilbage. Forstår godt at folk tænker at Maxsø måske har ambitioner om bundesliga eller lign. Ligaer, men på den anden side kan det heller ikke overraske, med tanke på hans tidligere klubber, hvis han vælger at skifte til en mere eksotisk klub med mange penge.

Omvendt kan han sagtens spille sin chance større, men han får ikke en vild løn i bif, så det er også et ekstra år til en lavere løn. Er hans valg og jeg har stor respekt for hvad han har givet til bif
Arnemanden 10:39          
Men da BIF jo intet har at gøre i champions league og vel knap nok heller i Europa league er der vel også risiko for at han falder igennem sammen med holdet hvis man får 2-3 snitterne på 0-4 eller sådan noget. Har han niveauet til Bundesligaen? Klart han er rigtig god i suppen men kunne jo ikke slå igennem i hverken Tyrkiet, Schweiz eller 3. Bundesliga… så forstår egentlig godt hvis han siger ja til 3 år i Rusland til 20 mio/år…
Mdeden 10:50          
@arnemanden:
Ja, fordi han skiftede fra Uerdingen fordi han ikke slog til i 3. Bundesliga... Så kan man vist få alt til at være sandt.
Torsdag 21. oktober