LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Brøndby-ikoner og semifinale i Hanoi

| International | 5 kommentarer
Brøndby-ikoner og semifinale i Hanoi
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Et Brøndby-hold spækket med legender er bag dagens låge i julekalenderen, og så spiller Michael Falkesgaard og Filippinerne sin afgørende semifinale mod Vietnam i Hanoi.

bold.dks julekalender fortsætter torsdag, hvor der bag dagens låge gemmer sig et Brøndby-hold spækket med legender fra blandt andet de glade Brøndby-dage i 1990'erne.

Som altid er holdet sat ud fra en 100 procent subjektiv vurdering af bidragsyderen, men mange blågule fans vil uden tvivl spotte flere favoritter blandt de 11 - blandt andre en nyansat leder i klubben.

Torsdag eftermiddag dansk tid løber Michael Falkesgaard og Filippinerne på banen til den afgørende AFF-semifinale mod Vietnam i Hanoi.

Og den dansk-filippinske keeper skal med et 1-2-nederlag i bagagen fra første opgør sammen med sine holdkammerater skabe en større overraskelse, hvis de skal i finalen, hvor Malaysia i så fald venter.

Endelig skal Nicolai Jørgensen i aften forsøge at fortsætte sin positive stime - fem mål i de seneste seks kampe - når Feyenoord møder midterholdet VVV Venlo.

Dagens højdepunkter:
13.30 Vietnam-Filippinerne
16.15 Real Madrid-Melilla
20.00 Feyenoord-VVV VenloSe Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond
Tirsdag 23. april