Luk

Brøndby-kaptajn efter derby: Ikke vores niveau

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

AGF - FC København
Superligaen Grundspil (25/10)
Bet25 2,37 3,35 2,95
Oddset 2,45 3,55 2,80
bet365 2,40 3,50 2,75

Trods sejren over FC København er Brøndby-anføreren Kevin Mensah ikke tilfreds med niveauet. 

På et sent mål af Mikael Uhre snuppede Brøndby de tre point, da de besejrede FC København med 2-1 på udebane. 

Så skulle man tro, at tilfredsheden var i top hos Brøndby, men ikke alt var godt, hvis man spørger Kevin Mensah.

- Det her var ikke vores niveau, men vi kommer herfra med tre point, og det er det, der er vigtigt lige nu, siger Brøndby-kaptajnen til TV3+.

Men hvordan lykkedes det så Brøndby at vinde alligevel. Spørger man Mensah, så er det attituden på holdet.

- Det handler om den her mentalitet, vi har på holdet. Vi gjorde det sidste weekend, og i dag gjorde vi det igen. 

- Det er klart, at når du spiller med unge spillere, så er der masser af opportunisme. Der er mange spillere i dag, der kommer ind og viser noget. Det er klart, at når vi får tre point, så står vi ikke og er utilfredse. Når det så er sagt, så skal det være bedre næste weekend.

Brøndby møder Horsens næste weekend i 3F Superligaen. 

 

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Andreas Roesen

6 kommentarer

Dentovltemand2 16:21          
Synes også at FCK var klart bedst, men håbløst af Ståle at satse sådan på 1-1 imod et udpræget kontra hold, denne må han tage på sin kappe.
Beenhakker 16:33          
Jeg synes ikke at FCK var "klart bedst". Jeg synes virkelig de spiller dårligt og man kan vel nærmest fornemme at de er rådvilde. På trods af at Brøndby heller ikke spiller nogen brandkamp, så synes jeg der var en tydligere plan i det de leverer.
Dentovltemand2 16:37          
Du har ret til din holdning. Og det respektere jeg. Men jeg synes ikke der kan være meget tvivl om, at set over hele kampen så var FCK bedst, og det kan jeg ikke bruge til en skid.
Malresi 16:49          
Synes også at FCK var klart bedst, men håbløst af Ståle at satse sådan på 1-1 imod et udpræget kontra hold, denne må han tage på sin kappe.
Respekt for din holdning, men jeg har svært ved at se Solbakken satse på 1-1 ved at have jeres nye angriber, Wind, Daramy og Kaufmann på banen til slut.
Man kan være meget efter Solbakken og han er helt sikkert kommet let til successen i SL med tanke på det budget FCK opererer med kontra modstanderne, men der skal også være sandhed bag kritikken. Det med budgettet er så småt ved at være nogenlunde udlignet med tanke på FCM.

BIF bliver kun bedre når Maxsø vender tilbage og det giver helt sikkert mere ro i forsvaret. Det vil forhåbentlig forplante sig i pasningsspillet frem i banen, hvor der er lidt for mange fejlafleveringer.
Like This 16:50          
Ret beset skal FCK vel også være bedst 10/10 gange på hjemmebane og med de muligheder og den kvalitet deres hold nu engang besidder.
For mig at se er det den manglende evne til at sætte spillerne op til kampene mentalt der er FCKs helt store problem. Deres selvforståelse lader ikke til at gavne dem synderligt og de mangler i den grad at sætte sig igennem.
Det er vel kun Zeca der holder det niveau der forventes og går ind til kampen med den rette indstilling.
Bangfire 19:38          
De første ca 15 min var fck "klart bedst", så havde Brøndby resten, og 2. halvleg var frygtelig af begge, men med fck med mest boldbesiddelse. Men mega farlige blev de ikke og mod et ungt hold som Brøndby var jeg skuffet (og letter) over de ikke var bedre
Lørdag 24. oktober