Luk

Brøndby-kaptajn: Tænker ikke på landsholdet

| 3F Superliga | 16 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - AaB
Superligaen Mesterskabsspil (19/07)
bet365 1,95 3,50 3,80
Oddset 2,00 3,70 3,60
YouBet 1,95 3,65 3,80

Andreas Maxsø bruger ikke energi på at tænke på landsholdet, men holder i stedet fuldt fokus på Brøndby, siger anføreren.

26-årige Andreas Maxsø er en stor profil for Brøndby, hvor han sammen med resten af holdet har fundet melodien defensivt på det seneste.

Tidligere har Maxsø været nævnt i forbindelse med landsholdet, og landstræner Kasper Hjulmand var søndag på Right to Dream Park, da Brøndby slog FC Nordsjælland med 2-0.

Andreas Maxsø bruger dog ikke krudt at tænke over, om han får chancen i rødt og hvidt.

- Det er op til landstræneren at vurdere, og det tænker jeg egentlig ikke så meget på, siger Maxsø til de fremmødte journalister i Farum og fortsætter:

- Jeg tænker på at levere for Brøndby og gøre det så godt som muligt, så vi kan få så mange point som muligt og forhåbentlig få tredjepladsen. Det er det, jeg har fokus på.

Tog ansvar fra ellevemeterpletten

Andreas Maxsø bragte selv Brøndby på 1-0 i første halvleg mod FCN, da han sikkert passerede Peter Vindahl Jensen fra straffesparkspletten.

Maxsø fortalte efter kampen, at det stod mellem Anthony Jung, Simon Hedlund og ham selv, men at han havde en god følelse og derfor sparkede.

- Det er mig, 'Tony' og Simon Hedlund, der indbyrdes bestemmer, hvem der skal sparke. Jeg havde en god følelse, så derfor tog jeg det, og så må vi se, hvem det bliver næste gang, siger Maxsø.

Brøndby-anføreren var generelt meget tilfreds med indsatsen mod FCN.

- Vi spillede en klog og meget professionel kamp. Vi var gode til at bakke op om hinanden. Vi var solide nede bagi og stod kompakt på banen – for det meste lidt lavt, men vi ved, at FCN er gode til at køre den rundt, så det gjorde os ikke det store. Vi var kyniske, og det var dejligt at se.

- Defensiven er noget, vi har arbejdet hårdt på, efter vi havde problemer i starten af sæsonen, hvor vi lukkede lidt for mange mål ind. Det virker til, at vi har fået styr på det. Vi har en god ro, når vi går ind til kampe, i forhold til at vi skal lukke af, for så skal vi ikke score så mange mål i den anden ende, siger Maxsø.

Andreas Maxsø kom til Brøndby for snart et år siden og har kontrakt til 2023.


Af Martin Schmidt

16 kommentarer

rasmussk 11:48          
Hvorfor skulle han dog også det? Come on, vi har masser af kandidater som står 11 kilometer foran ham i køen, godt nok et useriøst indspark bold.
Larsen13 12:08          
Der er forhåbentligt mange, der er foran ham. Ellers står det altså skidt til for DK.
Martin1637 12:11          
Helt klart et oplagt emne hvis den stabilitet og kvalitet fortsætter.
Juniorx 12:15          
j. Andersen, A Christensen burde være dem der satses på fremad . Om Kjær er fit til mere efter EM er nok tvivlsomt. Zanka og Vestergaard skal sgu til at spille fast for at kunne holde Maxsø, nellson, Erik S og scholz væk.

Men syntes at "Zankas plads" er åben op til EM

Af de 3-4 foretrækker jeg scholz
highsven 12:18          
De 2 midterforsvarere fra FCM sgu da mileskridt foran Maxsø, de udviser stor stabilitet, Maxsø evig arrogance... som han har for lidt at ha´ i
Dave_Jiii 13:37          
Erik s, scholz er ihvertfald efter Andersen i lyon som er den dyreste forsvarspiller nogensinde i Danmark og er et kæmpe talent. Zanka er også foran og vestergaard. Dem der spiller i den danske liga har ikke en chance sammenlignet med dem der spiller i udlandet og på et langt højere niveau.
MNH 14:15          
Hvor er det bare forudsigeligt, at den her tråd spammes af mundlort fra fans af andre klubber, fordi det drejer sig om en spiller fra BIF.

Manden udtaler selv, at han har fuld fokus på Brøndby, og ikke skænker landsholdet en tanke. Hvad filan er det I har så ondt i røven over?!

Og til dig, highsven, har Maxsø snuppet din dame eller hvorfor har du behov for at svine ham sådan til?
Onsdag 15. juli
Tirsdag 14. juli