Luk

Brøndby-kaptajn: Vi står meget godt til FCK

| 3F Superliga | 12 kommentarer

Infoboks

FC København - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (08/08)
bet365 1,85 3,60 3,80

Andreas Maxsø har været godt tilfreds med den defensive holdindsats i Brøndby, og han mener, at klubben på Vestegnen står godt til FC København.

Brøndby tager søndag imod FC København i Mesterskabsspillets tredje runde, og her vil Brøndby-kaptajn Andreas Maxsø tage noget af den defensive struktur med, som har gjort, at holdet har holdt nullet i de seneste to kampe.

Det siger han til klubbens hjemmeside.

- Ligesom i kampen mod FC Midtjylland bliver det vigtigt at arbejde som en helhed. Vi er lykkedes rigtig godt, når vi har spillet som et hold, og hvor alle har hjulpet til med de defensive opgaver især. 

- Vi har fået en god indbyrdes forståelse for hinanden, og hvordan tingene skal gøres, for at vi kan stå godt defensivt. Og hvis vi fortsætter med det, ser det allerede lysere ud forud for kampen på søndag, siger han og vurderer styrkefodholdet:

- Vi står meget godt til dem og spillede også en rigtig god kamp mod dem i Parken. Det er vigtigt, at vi tør at spille fodbold frem for bare at stille os tilbage og forsvare.

- Og så skal vi også tage nogle ting med fra kampen mod FCM, hvor der var nogle rigtig fine ting. Alle gav sig 100 procent og gik ind i tacklingerne med masser af vilje. Sådan skal det være i hver kamp, men det er især vigtigt i et derby. Og sådan bliver det også – det er jeg ikke i tvivl om.

Han understreger, at livet i derby-kampene ofte har sit eget liv.

- Det er blevet sagt hundrede gange, men de her kampe lever jo sit eget liv. I efteråret slog vi dem på hjemmebane, til trods for at vi lige havde tabt to kampe i træk, så et derby er tit noget for sig selv. Vi kan tage nogle ting med til kampen, men ellers handler det meget om at være klar på dagen.

Kampen sparkes op på Brøndby Stadion klokken 18.00 søndag, og her vil Brøndby have 3.000 fans med sig, da kampen indgår i myndighedernes forsøg om flere tilskuere til Superliga-kampe.


Af Jonas Dalgård

12 kommentarer

langetå 15:42          
Jeg så kun det sidste af FCM kampen, men hvis det er rigtigt at BIF effektivt parkerede bussen, så ser det ikke godt ud for FCK.

Jeg tror dog wonderkid gør forskellen
Slettet(371312202510) 15:46          
Wonderkid det ka kun vær Frendrup set fra fraEsbjerg
DameNdoye 16:37          
Det må være derfor Esbjerg er på vej ned :D Mon ikke han mener Daramy
langetå 16:40          
Mon ikke:-)
Corner11 16:50          
Ja, mon ikke ;)
Nadal 17:14          
Jeg er så træt af den evige snak i Brøndby, hvad med at præster i kampene.
Det er blevet så kedeligt at se på. Det er som om der ingen plan er for kampene, ingen tro på tingene og langt fra dygtige nok spillere.

Heller ikke NF lyder som han tror på projektet. Når han bliver interviewet er det eneste han siger "vi skal kæmpe". Han lyder som en røv der er træt af at skide.

Gad vide hvornår BIF igen finder en kombination der virker?
Pantic 17:55          
@Nadal - Kombinationen er nok som nu. Et tvivlsomt hold, der skal stille sig ordenligt på banen, og håbe at offensiven leverer en smule bedre end 4 afslutninger (som ikke var farlige) på 180 minutter. Budgettet skal skæres ned, og forhåbenligt for Brøndby kan nogen af deres unge gutter udvikle sig til profiler/fine salgsobjekter. Man prøver hvertfald alt man kan at tale de unge op.
At målsætningen om top 3, set udfra de seneste mange kampe, så lader til at være skudt helt forbi, det er så en anden sag.
Torsdag 5. august
Onsdag 4. august