Luk

Brøndby-midt: Lige nu hjælper jeg fra bænken

| 3F Superliga | 0 kommentarer
Brøndby-midt: Lige nu hjælper jeg fra bænken
Foto: Getty Images

Infoboks

AGF - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (24/11)
bet365 2,30 3,40 2,90
NordicBet 2,31 3,75 2,80
Oddset 2,30 3,60 2,95

Lasse Vigen er afklaret med, at han i øjeblikket kun bliver brugt som indskifter, efter at midtbanespilleren er ved at komme sig helt over en drilsk skade.

Brøndby har i store dele af indeværende sæson måtte undvære Lasse Vigen grundet en skade i lysken hos den 25-årige midtbanespiller.

Søndag fik Lasse Vigen en lille halv time på banen, da Brøndby besejrede Esbjerg med 2-1 i 3F Superligaen, og midtbanespilleren erkender, at han har lang vej at gå endnu.

- Jeg er stadig et godt stykke fra topformen, og jeg er også et stykke fra bare at kunne sige, at jeg er 100 procent klar. Det har været et langt forløb, og det har været svært at finde ud af, hvad der har gjort det.

- Det har været en hård tid personligt i forhold til min fysik, og det kommer det næste stykke tid nok også til at være, siger Lasse Vigen og tilføjer:

- Nu har vi landskampspause, hvilket er godt for mig personligt, så jeg forhåbentlig kan få styr på det og blive klar til at kunne starte inde. Lige nu hjælper jeg holdet, så meget jeg kan fra bænken, og sådan bliver det måske også det næste stykke tid.

Lasse Vigen spillede også cirka en halv time mod Silkeborg for en uge siden, og det gav ham ikke problemer i lysken.

- Problemet er ikke så meget i løbet af kampen – det er mere, når jeg vågner op dagen efter. Det reagerede okay efter Silkeborg-kampen, som var på et andet underlag, hvilket kan have haft en påvirkning.

- Men lige nu er det omkring det her (en halv time, red.), jeg har at tilbyde, hvis jeg også skal kunne spille den næste kamp, lyder det fra midtbanespilleren.

En uskøn fightersejr

Brøndby gik til pause foran 2-0 i søndagens opgør mod Esbjerg, men vestjyderne fik reduceret efter pausen og kunne godt have scoret endnu en gang.

Lasse Vigen glæder sig over sejren, selvom det ikke var nogen smuk én af slagsen.

- Det var en fightersejr og ikke specielt kønt, siger han og fortsætter:

- Vi var rimelig kyniske og fik scoret to mål, og selvom vi ikke spillede rigtig godt, formåede vi at holde dem fra det meste. Selvfølgelig fik de et dødboldmål, og de var farlige i nogle situationer til sidst, men sådan vil det tit være, når man lukker et mål ind og kun er foran med én.

Lasse Vigen, der har spillet ungdomsfodbold i Esbjerg, var glad for, at sjette gang blev lykkens for Brøndby mod vestjyderne.

- Vi brugte det som motivation, i forhold til at det ikke skulle ske igen, men det har vi også gjort de andre gange. Det er ikke godt nok, at vi har haft sådan en stime mod Esbjerg, men det er et svært hold at spille imod, siger han.

Lasse Vigen forlod Esbjerg til fordel for FC Midtjylland i sommeren 2010, hvorefter han i 2012 skiftede videre til engelske Fulham.

I sommeren 2017 gik turen til Brøndby, hvor Lasse Vigen har kontrakt til 2021.


Af Martin Schmidt
Torsdag 14. november