Luk

Brøndby-motor før Lyon: Vi skal drille dem

| Europa League | 0 kommentarer

Infoboks

Sparta Prag - Brøndby IF
Europa League Gruppe A (09/12)
Oddset 1,80 3,90 4,20
bet365 1,75 4,00 4,33

Brøndby IF skal torsdag aften på en stor opgave i Europa League, og Morten Frendrup glæder sig til rammerne for kampen mod Lyon.

Det bliver en udfordring af de helt store i aften, når Brøndby skal spille på udebane mod Lyon. Men det er en udfordring, som holdet glæder sig til, ifølge Morten Frendrup.

- Det er jo først og fremmest spændende at spille Europa League, og så bliver det en stor oplevelse, som vi alle i truppen glæder os til, siger han til klubbens hjemmeside.

- Det er en kæmpe kamp for os, og det er et virkelig stort hold for os at møde, så det glæder vi os selvfølgelig rigtig meget til.

Frendrup ser frem til at spille mod et af de bedste hold i Frankrig, der trods deres syvendeplads i Ligue 1 stadig har masser af kvalitet i truppen.

- Det er en kæmpe modstander, og det er et hold i verdensklasse med ekstremt dygtige spillere. Vi glæder os også til at blive målt mod nogle af de bedste, så det bliver utrolig fedt. Men vi vil gøre vores til at drille dem, siger den unge midtbanespiller.

Kampen spilles klokken 18.45 på Groupama Stadium i Lyon, hvor der er plads til 60.000 mennesker.


 


Af Alexander Thygesen
Torsdag 9. december
Onsdag 8. december