Luk

Brøndby: Mraz vender tilbage til Empoli

| International | 11 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF skriver på sin hjemmeside, at Samuel Mraz tager tilbage til italienske Empoli.

Samuel Mraz har været lejet ud til Brøndby fra Empoli i denne sæson, men det bliver ikke til en permanent aftale for angriberen i første omgang. 

Brøndby skriver på sin hjemmeside, at Mraz vender tilbage til Empoli. 

- For dem, der har fået denne nyhed gennem medierne foranlediget af Sams frisør, er der jo bare at sige, at frisøren havde ret denne gang. Sam har været ramt af en meget uregelmæssig sæson i forhold til at opnå længere perioder med stabil fast spilletid - først konkurrence-situationen med Kamil, senere hele Corona-perioden og senest da han blev testet positiv for Corona-virus. 

- Selvom Sam utvivlsomt har potentiale og kvalitet, vil vi i første omgang ikke gøre brug af den købsoption, vi har i aftalen med Empoli.  

- Det har ikke været en nem beslutning, men som situationen er, så er det den rigtige beslutning at tage. Vi vil gerne takke Samuel for hans indsats for klubben, og vi vil følge hans næste periode tæt, skriver Brøndby. 

Samuel Mraz nåede at spille 23 kampe for Brøndby IF og banke fem bolde i mål.


Af Anders Jensen

11 kommentarer

HGW 18:09          
Forventeligt og alt det bedste til Mraz
fark 19:25          
Det er fandeme ligefør, at der kan snakkes dansk til træningen igen! :)

Dog forventet at købsoptionen ikke blev udnyttet på mraz.Det var store sko der skulle udfyldes, og det kunne han desværre slet ikke.

Glæder mig godt nok til at se, hvad der kommer til at ske i klubben. 1-2 spillere ind er vel forventet, men af hvilken kvalitet? :(
7000 Fredericia! 19:57          
Der skal altså indkøb af 4-5 profiler. Sikke en åreladning der er i gang.
JG-FCN 20:10          
BIF kan jo netop ikke købe 4-5 profiler. De har ikke pengene til det, selvom Oscar kommer med hans røde kuffert fyldt med penge i ny og næ. Derudover er det imod deres strategi, som omhandler at bruge Masterclass spillere.

Som FCN fan og generelt fan af talenter glæder jeg mig da til at se hvilke spillere BIF kan hive op af hatten. Synes de har været ganske gode de unge spillere indtil videre, især Bruus har imponeret mig.
Havsager 20:15          
Forventet. Tror bestemt ikke på, at der skal hentes 4-5 profiler. Ville ikke give nogen mening ift strategi og truppen skal formentlig trimmes yderligere. Evt. afgang af 1-2 midtbanefolk og Anti E., Jung og Hermansson, så der er plads til de unge. Men ellers skal der vil hentes en venstre back ind og én angriber. Muligvis en ekstra keeper hvis sæben ryger.
White House Potential 20:16          
TAK C.V
Også at Simon kom afsted, og der er en del flere, men man kan selvfølgelig ikke slippe 10 spillere, uden at få nogen ind, og det er jo den svære øvelse med et begrænset budget. Satans osse med ham Gytkjær til Monza, det havde været = 25 mål.
Spændende at der sker noget nu...
Ephedrine 20:40          
Der er godt nok stadig rigtig rigtig mange Brøndby fans, som skider på den strategi eller bare ikke VIL forstå den.
Selv i min egen inderkreds.."Vi skal ud og købe profiler"
Og alle dem der synes vi skulle forlænge med en 32 årig midtbane spiller, der ikke var god nok til startelveren og har haft lange skadespauser, alene pga hans "kærlighed" til klubben osv osv..

"Vi skal blive mestre" eller "Vi kommer aldrig i top 3, hvis vi ikke"...

Nej, men så lad os da satse endnu endnu engang og købe dyre spillere for lånte penge og når Onkel Jan så ikke gider mere..Så truer endnu en konkurs bare, men så bliver vi nok reddet af en anden rigmand...Ehhhh

Jeg er træt af det!...TRÆT

Vores største trækplaster lige nu, er fansene og historien. Man skal kende Brøndby, for at ville overveje sådan et skifte...For det bliver ikke pga lønnen.
Lige nu matcher vi ikke FCM, FCK..Og OB matcher vi heller ikke. Jeg ved ikke helt med AGF..Men noget siger mig at vi også halter efter der.
Nordsjælland kan vi nok godt matche, men de er jo heller ikke kendt for at bruge flere millioner på spillerkøb.

Det er nye tider.
Hellere 3 sæsoner uden for top 3, og så få gang i den talentfabrik som vi har været tidligere. CV får i det mindste forlænget med spillerne nu, så de ikke bare skrider gratis.

On topic...Yes, farvel til Mraz.
Jung skrider, det ved vi. Han vil til Tyskland.
Der er også bud fra Tyskland efter Sæbe..
Jeg ved ikke hvad Hedlund får i løn, men jeg så gerne vi solgte ham for lidt mønt.
Jeg er ikke fan. Han skal bruge 50 chancer for at score 1 mål, og om han så blev flækket bagfra i en 2 fods tackling, så ville han ikke få straffe..Og det er sgu hans egen skyld.

Sorry for rant :P
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober