LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Brøndby omrokerer og hyrer Mads Davidsen

| Superligaen | 22 kommentarer
Graulund om Brøndby-bossens kritik efter ny skuffelse: Han siger det, alle vi andre tænker
Graulund: 'FCK er dygtige til det , BIF magter det ikke – Gider ham her overhovedet at være i BIF?'
Hjulmand til Brøndby? 'Hvis begge parter virkelig ville det, så havde de fundet ud af det'
William Kvist-hyldest, Ståle-interview og ny AGF-sejr: Se hele søndagens ONSIDE her
Se alle weekendens Superliga-mål her
Brøndby omrokerer og hyrer Mads Davidsen
Foto: Getty Images

Infoboks

OB - Brøndby IF
Superligaen Mesterskabsspil (25/05)
bet365 2,15 3,75 3,00
NordicBet 2,17 3,85 3,05
Oddset 2,20 3,80 3,05

Brøndby foretager ændringer i organisationen og ansætter blandt andet Mads Davidsen i en konsulentrolle.

Brøndby ændrer i den sportslige sektor for blandt andet at sikre et øget fokus på overgangen fra Brøndby Masterclass til Superliga-truppen.

Det skriver Brøndby på klubbens hjemmeside.

Det betyder blandt andet, at klubben hyrer Mads Davidsen i en konsulentrolle frem til 31. januar 2020. Han starter i klubben senere på måneden.

I Brøndby Masterclass får head of coaching, Klavs Rasmussen, det daglige ansvar, mens Kim Vilfort fortsætter som administrativ leder. Klubben leder samtidig efter en teknisk direktør til Brøndby Masterclass.

- I forbindelse med videreudviklingen af Strategi 6.4 og de målepunkter, vi har sat os i den sportslige sektor, så har det været tydeligt for os, at vi skal optimere vores processer og organisation, siger sportsdirektør Ebbe Sand.

- Vi er en af de førende klubber inden for dansk talentudvikling, og vi leverer til stadighed en række u-landsholdsspillere. Men det er tydeligt, at vi skal kunne gøre det endnu bedre, end vi gør i dag med de ressourcer, vi stiller til rådighed for Brøndby Masterclass.

- Det første skridt i denne udvikling er, at vi opretter en ny rolle som teknisk direktør i Brøndby Masterclass, der fremadrettet får det overordnede strategiske ledelsesansvar i vores talentarbejde.

- Som sportsdirektør har jeg det overordnede sportslige ansvar i klubben, men her i opstarten vil jeg også påtage mig rollen som teknisk direktør i Brøndby Masterclass, så vi sikrer, at vi har et øget fokus på overgangen fra talent til seniorspiller, og så forventer jeg, at vi kan besætte rollen som teknisk direktør i starten af det nye år, siger Ebbe Sand.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

22 kommentarer

MadsLeb 14:37          
Mads Davidsen er dygtig, så ham skal Brøndby nok blive glade for. Desværre :)
Timse 14:39          
Og så Hjulmand som træner
Nicodemus 15:13          
Dette er vel et af de første tiltag, der reelt bakker op om Vision6.4 ideerne.

Kræver dog at den kommende tekniske direktør, ikke bare er en stråmand for JBA og reelt har en indflydelse på implementering hos A-træner og Vilfort.
Unikum 15:22          
Det er det helt rigtige træk! Det blir interessant at se hvem den nye cheftræner så bliver. Hjulmand er blevet nævnt en hel del gange, personligt tror jeg mere på en udlænding. Men Hjulmand ville give Brøndby den ekstra dimension vi har brug for.
Tøffe har altid ret 15:23          
Dette er vel et af de første tiltag, der reelt bakker op om Vision6.4 ideerne.

Kræver dog at den kommende tekniske direktør, ikke bare er en stråmand for JBA og reelt har en indflydelse på implementering hos A-træner og Vilfort.
Lige netop MD tror jeg ikke havde sagt ja hvis ikke han var sikker på konditionerne inden han indgik aftalen. Tror JBA godt ved at han må slippe tøjlerne og nøjes med at kigge på hans investering - når det gælder det sportslige!
Nicodemus 15:27          
MD bliver næppe den nye tekniske direktør...! Hans kontrakt løber til 31.jan 2020... og den tekniske direktør skal ansættes ved udgangen af jan 2020.

Virker til at han kun er em transistionsansættelse.
Sir_Cumcised 15:38          
"Lige netop MD tror jeg ikke havde sagt ja hvis ikke han var sikker på konditionerne inden han indgik aftalen"

Altså han er "bare" hyret ind som ekstern konsulent og siden aftalen kun løber til året ud + en måned er der jo ikke snak om at MD tager de store chancer med noget som helst.
Det er dog garanteret en god ide. Jeg synes han virker fornuftig og måske han kan få BIF ind på det rigtige spor mht fremtiden. Solidt move.
Tirsdag 21. maj