LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Brøndby ophæver Patrick Da Silvas kontrakt

| Superligaen Grundspil | 32 kommentarer
Brøndby ophæver Patrick Da Silvas kontrakt
Foto: Jan Christensen / Getty Images

Infoboks

Brøndby IF - Esbjerg fB
Superliga Mesterskabsslutspil (28/04)
bet365 1,66 3,60 5,25
NordicBet 1,73 3,95 4,65
Brøndby har efter gensidig aftale med Patrick Da Silva valgt at ophæve venstrebackens kontrakt.

Brøndby har ophævet kontrakten med venstreback Patrick Da Silva, som i øjeblikket sidder ude med en korsbåndsskade. En beslutning, som sportsdirektør Troels Bech forklarer på følgende vis.

- Vi har længe været i dialog med Patrick Da Silva omkring hans fremtid i klubben. Patrick har gjort det klart, at han ønsker fast spilletid, når han vender tilbage fra sin skade, men det kan vi ikke garantere Patrick eller nogen anden spiller for den sags skyld, siger Bech til Brøndbys hjemmeside.

- Derfor ønsker Patrick at søge nye græsgange, hvor han sammen med en ny klub kan planlægge sit fremadrettede forløb og starte på en frisk. På den baggrund er vi blevet enige med Patrick om at ophæve kontrakten, så han i ro og mag kan finde sin nye klub, siger Troels Bech.

Hovedpersonen selv har følgende kommentar til bruddet.

- Jeg har et stort ønske om at spille fast, og tanken om at kæmpe mig tilbage fra en skade og så blot ende på bænken, er ikke motiverende for mig. Derfor er Troels og jeg blevet enige om at ophæve kontrakten. Jeg vil i den grad savne holdkammeraterne og dagligdagen i klubben, da fællesskabet er helt unikt, men denne beslutning er taget med hjernen og ikke hjertet, siger Patrick Da Silva

Patrick Da Silva havde kontraktudløb til sommer, men kontrakten er altså nu ophævet.

Stream Brøndby IF – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

32 kommentarer

Lifetec 13:21          
Det undrer mig. Før skaden havde han da et udmærket niveau - et niveau som burde sikre ham en plads i startelleveren på det nuværende hold. Er der mon en stor signing på vej til venstrebacken....
SE-HSV-Barca 13:22          
Kom så sønderjyske hent ham ! =D
Panucci 13:23          
Hvis det ikke er motiverende at kæmpe sig tilbage fra en skade og så potentielt ende på bænken, så kan det være du skal finde dig noget andet at lave :) Når det så er sagt, så har han heller ikke niveau til Superliga fodbold. Ubrugelig i Randers og i Brøndby i en årrække.

Det eneste man vil huske hans Superliga karriere for, er vel da han forærede Delaney et mål i Parken med hans super dårlige clearing!
Lifetec 13:35          
Når det så er sagt, så har han heller ikke niveau til Superliga fodbold.
Ok. Jeg synes bare jeg kan huske, at han og Durmisi kæmpede en tæt kamp om venstrebacken - men nu følger jeg heller ikke BIF supertæt....
Larsen13 13:39          
Mener nu også at han var foran Durmisi på et tidspunkt
C.D 13:40          
Ok. Jeg synes bare jeg kan huske, at han og Durmisi kæmpede en tæt kamp om venstrebacken - men nu følger jeg heller ikke BIF supertæt....
Det gjorde de også, og han slog også Riza af i en periode, inden Riza tog et kæmpe skridt fremad.

Da Silvas talent er der uomtvisteligt, og han kunne sagtens blive en fin superligaspiller, men desværre lader mentaliteten en del tilbage at ønske.
D*S 13:41          
Nu skal han altså heller ikke gøres dårligere, end han er.
Ekstrem speed og offensiv gennembrud er ønsket i mange danske klubber, og nu er det heller ikke fordi, der er hav af fantastiske venstre backs i DK, han ikke vil kunne tage kampen op med.
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april