Luk

Brøndby-profil om FCM-udtryk: Cadeau til os

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Brøndby IF 1-0
Superligaen Mesterskabsspil
19' 1-0 Sory Kaba

Andreas Maxsø følte efter topbraget mod FC Midtjylland, at det var en cadeau til Brøndby, at FCM stod defensivt på banen.

Mandag aften havde Brøndby muligheden for at få afstand til forfølgerne fra FC Midtjylland i toppen af 3F Superligaen.

Den mulighed udnyttede holdet fra Vestegnen dog ikke, da man i stedet mistede førstepladsen med et 0-1-nederlag. 

Det er tredje gang i denne sæsonen, at midtjyderne slår Brøndby, men Andreas Maxsø følte efter kampen, at chancerne var til at få point.

- Den er bitter den her. Det er meget ligesom sidst, hvor jeg føler at vi havde chancerne til at få point, men det fik vi desværre ikke. 

- Spillet var til mere end nul point, hvilket jo er positivt, men nu skal vi til at veksle det til point mod Midtjylland.

Selvom Maxsø på mange måder var tilfreds med kampen, så kunne de ikke bruge spilovertaget til så meget efter kampen.

- Nej, ikke det store. Det er træneren, som må vurdere det. Vi fik ikke udnyttet vores chancer til point, så var Midtjylland for gode. De scorede og lukkede af nede bagved. De spillede spillet og stod godt dybt på banen. 

- Det er en cadeau til os, at Midtjylland stillede sig tilbage på hjemmebane, men de fik pointene, så det er dem, som kan være glade.

Med sejren er FCM et point foran Brøndby og Maxsø i toppen af 3F Superligaen.

 


Af Theis Fischer Brandt

8 kommentarer

JuveFC 11:46          
En cadeau at FCM har læst jeres spil??
Bruger7410 12:06          
Et cadeau at FCM som mesterskabshold og CL deltager frygter Brøndby så meget på hjemmebane. Så ja, cadeau.

Well done af FCM ift. at få point. SKRÆMMENDE tendens i dansk fodbold, at CL holdet skal pakke sig på hjemmebane og nøjes med 31% boldbesiddelse mod et middelmådigt BIF hold.

Men de fik sku de 3 point.

Måske ligaen skulle udvides til 16 hold og væk med gruppespil. Forfærdeligt at se holdene er mere bange for at tabe end at spille offensivt fodbold.
Ditka 12:07          
Pinligt udtryk på hjemmebane når man har det budget man nu engang har. Det er vel bare sådan de har tænkt sig at spille på den europæiske scene, og den hjemlige ligas store hold. Alligevel vildt at være så skræmt for et ungt Brøndby hold. De turde intet.
Toon Toon! 12:16          
Alle hold kan jo se, at BIF er gode på omstillinger. Så det giver man dem ikke - ved at stille sig defensivt.

Det lyder som taktik for nybegyndere, alle burde kunne være med her.

Vi spiller om et mesterskab her.
Bastian1 12:24          
Brøndby havde stor boldbesiddelse men det var jo hovedsageligt på deres egen banehalvdel. De trillede den rundt i evigheder fordi de ikke kunne slå den lange bold som de er så vant til. FCM var klart bedst i de første 20 min. kommer foran og spiller mere afventende da man ved at Brøndby´s klart største force er fart og lange bolde i dybden. Havde stillingen været 0-0 meget længere ville boldbesiddelsen også være væsentligt anderledes. Husk at Brøndby ikke tilspillede sig en chance udover de 3 fejl som FCM gav i omstillinger. den sidste iøvrigt helt grotesk at man ikke bare holder bolden på egne fødder istedet for at blive sat med 4 mand nede ved hjørneflaget. Tænker det vil være rigtig godt ikke at få Brøndby ud i CHL, 1-2 skader og sælger man bare 1 af profilerne (Lindstrøm/maxsø) som vil det hele jo sejle igen.
gugstar 12:42          
Sjovt, at boldbesiddelse pludselig er et tema, når det ikke var et tema, da BIF-AGF spillede 1-1. Her var boldbesiddelse 64 vs 36%. Eller da FCM-BIF mødtes sidst. Der var boldbesiddelsen 57 vs 43% i FCM favør.
Xinx 13:17          
Sjovt, at boldbesiddelse pludselig er et tema, når det ikke var et tema, da BIF-AGF spillede 1-1. Her var boldbesiddelse 64 vs 36%. Eller da FCM-BIF mødtes sidst. Der var boldbesiddelsen 57 vs 43% i FCM favør.
Det er desværre tendensen nogle gange, når folk ikke ser tingene fra andre menneskers perspektiv. Mange af de diskussioner, startet her på bold, starter også fordi en bruger laver et meget farvet indlæg.

On topic: Jeg frygter lidt hvad Brøndby kommer til at præstere i Europa næste år, når deres spil lige pt. er så endimensionelt og nemt kan nedbrydes. Jeg ved ikke om man også skal bekymre sig om mentaliteten i Brøndby ift. det her, når man tænker på alle de kommentarer NF og andre er kommet med efter kampen ... eller om det skal læses som spil for galleriet. Det må tiden vise.
Tirsdag 20. april