LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Brøndby sender Albrechtsen til Horsens

| Superligaen | 29 kommentarer
Brøndby sender Albrechtsen til Horsens
Foto: Getty Images
Martin Albrechtsen fortsætter karrieren i AC Horsens. Det bekræfter både AC Horsens og Brøndby på deres hjemmesider.

Martin Albrechtsen er fortid i Brøndby. Klubben meddeler således på sin hjemmeside, at man har ophævet samarbejdet, og at stopperen fortsætter i AC Horsens.

Det samme oplyser AC Horsens, som ydermere fortæller, at man er blevet enig med Albrechtsen om en kontrakt frem til sommeren 2017.

- Jeg ser frem til at komme til AC Horsens og hjælpe klubben med at fortsætte den gode sæson. Personligt skal jeg i gang med at spille igen efter at have siddet på bænken i et godt stykke tid, og jeg vil blandt andet bidrage med min erfaring og kampgejst, siger Martin Albrechtsen til AC Horsens’ hjemmeside.

-Jeg har mødtes med Bo Henriksen, og som person står han for meget af det, AC Horsens står for med fightervilje, gejst og positivitet, men først og fremmest hårdt arbejde, og jeg glæder mig til at blive en del af det, siger Martin Albrechtsen.

36-årige Albrechtsen har været i Brøndby siden 2012, hvor han kom til klubben fra FC Midtjylland. Han har i alt spillet 109 kampe for Brøndby og scoret fire kasser.

Stream AC Horsens – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Lørdag 23. marts