Luk

Brøndby siger farvel til duo

| 3F Superliga | 15 kommentarer
Brøndby siger farvel til duo
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Brøndby IF - Randers FC
Superligaen Grundspil (27/10)
bet365 1,70 4,20 4,20
NordicBet 1,76 4,10 4,05
Oddset 1,75 3,95 4,40

Brøndby meddeler, at de siger farvel til angriberen Daniel Stückler og venstrebacken Suk-Young Yun. 

Både angriberen Daniel Stückler og venstrebacken Suk-Young Yun har kontraktudløb med Brøndby denne vinter, og begge forlader klubben. 

- Daniel har været i Brøndby IF siden 2014, hvor han kom som en talentfuld angriber. Han har arbejdet hårdt for at få sit gennembrud i Brøndby IF det seneste år, men vi kan desværre ikke garantere ham den spilletid, det kræver for at få et gennembrud i Alka Superligaen, siger sportsdirektør Troels Bech til klubbens hjemmeside. 

Yun har ikke kunnet kæmpe sig på venstrebacken. 

- Han kom på en kort kontrakt for at styrke konkurrencen om pladsen på venstre back. Det har han gjort, for Svenn Crone har lagt på sit spil, og på den måde holdt Yun ude af holdet. Vi havde nok forventet at få flere spilleminutter ud af Yun, men at han ikke har spillet mere, end tilfældet er, er så et cadeau til Svenn, siger Bech. 

Stückler står noteret for 14 kampe - 12 indhop - og tre scoringer i Brøndby-trøjen. Yun spillede pokalkampen mod Frem tidligere på efteråret og har ikke fået spilletid i Superligaen.


Af Mikael Blond

15 kommentarer

Mikker1988 13:43          
Dejlig nyhed at starte weekenden på :)

- held og lykke til Daniel, som nok skal få massere af SL kampe, i en anden klub !!
Haps haps Vejle/Viborg?
Mikker1988 13:44          
Hvorfor kan man ikke blokerer ligegyldige brugere @Bold.dk??
Slettet(530944192609) 13:50          
@bruger 150967
Hvis du blot kunne ryge ud af dette fodboldfaglige forum, ville det være fint.
Funkeeh 14:01          
En skam med Stückler. Har han niveauet til en superligaklub?
Grevelund 14:02          
Det værste ved de brugere er, at man er for doven til at læse tallene og man ved reelt set ikke om det er den samme bruger der troller rundt..
C.D 14:07          
En skam med Stückler. Har han niveauet til en superligaklub?
Det er nok lige på kanten, men jeg tror til gengæld, at han har potentialet til at kunne blive det. Hans fysiske forudsætninger er i hvert fald fremragende med en god højde og relativt hurtige ben. Hvis jeg ikke husker galt, er han også vores topscorer for reserveholdet.
Eiskalt30 14:42          
Yun viste sig så at være en lottokupon, men et eller andet sted synes jeg Troels Bech har handlet rigtigt ved at tage ham ind til at skærpe konkurrencen og så på en meget begrænset kontrakt. BIF har lidt en kedelig statistik med lottokuponer (dem har alle klubber haft), men denne gang står man ikke med en 2-3 årig kontrakt og en ubrugelig spiller.
Onsdag 23. oktober