LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Brøndby skal møde serbiske Subotica

| Europa League | 40 kommentarer
Highlights: Reservespækket FCK-mandskab smadrede islandske Stjarnan med 5-0
Brøndby skal møde serbiske Subotica
Foto: Getty Images

Serbiske Subotica er Brøndbys modstander i tredje runde af EL-kvalen. De sendte torsdag aften Sparta Prag ud efter 3-2 samlet.

Serbiske Subotico overraskede i sidste uge ved at slå Sparta Prag med 2-0 og torsdag aften skulle de forsøge at gøre arbejdet færdigt i Prag.

Den samlede vinder skal møde Brøndby i tredje kvalifikationsrunde i Europa League.

I en periode så det ud til at kampen skulle gå i forlænget spilletid, da hjemmeholdet i anden halvleg kom foran 2-0. Men sådan skulle det ikke gå, for med et kvarter tilbage scorede Subotica på et straffespark.

Det tvang Sparta til at skulle yderligere frem på banen, men det lykkedes dem ikke at få scoret mere, selvom Subotica blev reduceret til ti mand undervejs.

Brøndby skal derfor en tur til Serbien og det skal de allerede på torsdag. Returkampen spilles på Brøndby Stadion en uge senere.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

40 kommentarer

xjooosx 21:09          
Okay modstander på papiret, dog skidt for seeding i næste runde ...
Yellow&Blue 21:10          
Det noget pis.. Der røg den seedning /-:
Chrillinho 21:10          
Hold nu kæft, hvis man tjekker Livescore/FlashScore, dominerede Sparta Prag helt vanvittigt meget. Det skal være et hold man kan slå, men det ærgerligt at det så ender med Brøndby er useedet i playoff´en.
Chrillinho 21:11          
Hvor kan man få et overblik over seedning og sådan? Er der en oversigt over hver enkel klubs koefficient, eller hvordan er det mere præcist?
kejle 21:15          
https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/
asroma 21:18          
Hold nu kæft med seedning osv, hvem siger BIF ville slå Prag, vær der glad for der er mulighed for at møde et serbisk hold vi kan slå og så derefter må vi tage evt hvad lodtrækning giver os på mandag
Tirsdag 21. maj