LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Brøndby søger 15,6 mio. kr. i kapitaludvidelse

| Superligaen | 41 kommentarer
Brøndby søger 15,6 mio. kr. i kapitaludvidelse
Foto: Getty Images

Brøndby meddeler, at de søger 15,6 millioner kroner i kapitaludvidelse efter en række investeringer. 

Brøndby har brug for penge i kassen, og klubben forsøger sig nu med en kapitaludvidelse op til 15,6 millioner kroner i foråret. 

Det oplyser klubben på sin hjemmeside. 

- Bestyrelsen i Brøndby IF har truffet beslutning om at søge investorer til at udnytte bemyndigelsen i vedtægternes § 3b til at forhøje selskabets aktiekapital ved en kontant kapitalforhøjelse uden fortegningsret for selskabets eksisterende aktionærer med i alt nom. 15.611.259 kr. svarende til 31.222.518 stk. aktier a 0,50 kr.

- Årsagen til kapitaludvidelsen er, at der i 2018 er foretaget investeringer til forbedringer af den samlede stadionoplevelse for fans, blandt andet med etableringen af fanzonen og familieloungen, samt investeringer i den sportslige sektor, blandt andet i spillertruppen samt omstruktureringen af Brøndby Masterclass. Provenuet fra kapitaludvidelsen skal anvendes til dækning af disse investeringer.

Brøndby sigter efter at gennemføre kapitaludvidelsen inden udgangen af marts. 

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

41 kommentarer

MNH 09:14          
De penge er gået til nogle rigtig gode projekter, og især fanzonen og opgraderingen af den sportslige sektor er jo ting, der batter her og nu og også på lang sigt.

Så alt i alt fornuftigt at polstre sig yderligere og mon ikke det er forholdvist smertefrit at hente de ekstra penge ind.
Bløde babser 09:41          
Var det ikke også det man brugte pengene fra sidste kapitaludvidelse på?

I strategi 6.4 står der en masse om troværdighed og BIF gerne vil ses som sådan. Minus fokus på danske spillere og klatlån er bare ikke skide meget i takt med det mål.
Plankeværket 09:41          
Jo, det var lige præcis det man lånte penge af Jan Bech til. De rakte bare ikke så langt åbenbart.
lotar 09:42          
Polstre sig?
Det virker mere som om man har brugt på forhånd og nu står og skal kradse mønten ind .

Måske man kunne have overvejet at sikre sig indtægterne inden man iværksatte udgifterne, spm en veldrevet veldrevet forening ?
VIF57 10:25          
Hvad med at forebygge, og score et par milliarder.
Willatzen 10:40          
MNH. Det er sjovt, at uanset hvem
Brøndby spiller i mod, hvor de klarer sig og når de igen mangler penge, så er du altid en jubeloptimist der mener, at klubben altid gør det rigtige.
Pegefingeren 10:41          
Bløde babser:

Nu er det jo ikke et klatlån men en kapitaludvidelse.

Det giver jo god mening at lave en kapitalforøgelse, hvis virksomheden styrkes fremadrettet. Det er jo som udgangspunkt fornuftigt. Desuden er det vel ikke i modstrid med deres strategi, når man øger kapitalen med henblik på at styrke det økonomiske fundament?

Når det så er sagt, så må man vel også forvente, at "rådriften" snart fungerer i Brøndby. Lige nu er de meget afhængige af spillersalg, og det er ikke fornuftigt, hvis man skal være en topklub.
Lørdag 25. maj