Luk

Brøndby-spids efter Lyon: Dyre lærepenge

| Europa League | 18 kommentarer

Infoboks

Lyon - Brøndby IF 3-0
Europa League Gruppe A
64' 1-0 Karl Toko Ekambi
71' 2-0 Karl Toko Ekambi
86' 3-0 Houssem Aouar

Brøndby-angriberen Simon Hedlund kalder det dyre lærepenge, at Brøndby endte med at tabe 0-3 til Lyon i torsdagens Europa League-kamp.

Brøndby kom til pause med et resultat mod Lyon, men efter 64 minutter af kampen blev 0-0 til en fransk 1-0-føring, inden Karl Toko Ekambi scorede igen og Houssem Aouar til sidst lukkede og slukkede til 3-0.

Den kampudvikling er dyre lærepenge, mener Brøndby-angriberen Simon Hedlund.

- Jeg synes, vi startede fint og var egentlig godt med på bolden i første halvleg generelt. Vi havde sekvenser, hvor vi viste, at vi sagtens kunne være på bolden og tage initiativet.

- Da vi kom ind til pausen snakkede vi om, at vi skulle prøve at være endnu mere rolige på bolden, når vi havde den under kontrol, siger han til Brøndbys hjemmeside og fortsætter om anden halvleg:

- Men de fangede os, hvor vi var lidt ude af positioner, og så fik de det første mål til 1-0. Og efter det gik det jo bare stærkt, for pludselig var de på 2-0 og fik også det sidste mål ind før tid.

- Det første mål gjorde også, at vi måske gik lidt mere offensivt til værks og satsede mere, og det gav jo også dem plads. Men det er dyre lærepenge at tage med videre, men ikke desto mindre er det noget, vi kan lære af.

Hedlund roser desuden de medrejsende Brøndby-fans for den støtte, de gav til holdet under kampen.

Brøndby har noteret sig for et enkelt point efter to runder af Europa League-gruppespillet efter 0-0 mod Sparta Prag. Næste gang venter Rangers.


Af Jonas Dalgård

18 kommentarer

kampito 08:07          
Fortjent Lyon sejr, dog ærgerligt at de ikke kunne kæmpe 0-0 hjem, de var jo rimeligt med i kampen indtil 1-0.
Det var unødvendigt at tabe 3-0, men Tshiembe blev godt nok en dyr herre for Brøndby, hvor han var involveret i alle tre franske scoringer..
Passione 08:38          
Brøndby er en farce. De står med 11 mand på egen banehalvdel og spiller på omstilling. Ren Horsens... Godt de snart er passé i Europa - igen.
jesperyellow 08:51          
Nu vil det jo være rent selvmord at forsøge at styre kampen mod Lyon. Men det lærer du nok med tiden Passione.
Vi så alle at Brøndby spillede godt med mod Sparta Prag - Lyon er lige niveauet over og derfor klogt at spille mere defensivt.
Hakketud 09:12          
Tilbage til flosklen om at man lærer af at spille i Europa.
Måske man gør, men det er dælme svært at se på hhv spillerne eller spillet i superligaen.
nyrup 09:15          
Passione:
Og gid du snart var passé på bold, for du kommer da ikke med noget som helst..
Bløde babser 09:22          
Vi så alle at Brøndby spillede godt med mod Sparta Prag - Lyon er lige niveauet over og derfor klogt at spille mere defensivt.
Spillede Brøndby godt mod Prag? Virkelig.
Men Lyon er et bedre hold. Bestemt. ei går kunne nemt være endt med et dobbelt så stort nederlag, det var jo klasseforskel og spil til et mål. Derfor er flosklen om dyre lærepenge forkert at bruge her. Hvad var det Brøndby kunne lære og hvorfor var den læring ligefrem "Dyr"?
Nå, nok om misbrug af floskel.

BIF var oppe mod et skide godt hold. AT de ikke skaber det store og er presset i bund kan man vel ikke rigtigt være efter dem for. Det ikke en udekamp mod Lyon man skal slå et dansk hold for at tabe 3-0. Tænker da også de mere tager weekendens superligasejr med sig videre ind i weekenden end dette nederlag.
fodboldfan85 09:35          
Der blev skrevet at Brøndby spillede godt med mod Sparta Prag, hvilket er helt rigtigt. Det var ikke nogen skøn kamp, men et helt lige opgør.

Brøndby har ikke været i Europa i en evighed og man ser virkeligt at de mangler mange års erfaring - det er netop dét de tanker nu, og som Hedlund fortæller.

De to game planer har egentlig været ret fine. Med lidt mere held kunne man godt have sat en pind ind igår i perioder af kampen. Ikke at jeg tror man ville få point med hjem, da Lyon er alt for stærke, men det havde måske givet lidt energi og mere lykkefølelse.

De mangler lige at få hul på målscoringen, lidt ærgerligt at det ikke skete mod Sparta Prag på hjemmebane for nu venter endnu en svær udekamp og man kan ende med 0 i målscoringer i de tre første kampe.
Torsdag 9. december
Onsdag 8. december