Luk

Brøndby-spids efterlyser kynisme mod FCK

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

Brøndby skal være kyniske og brænde færre chancer end i sidste kamp mod FCK, hvis det skal blive til sejr i søndagens derby, fortæller Jesper Lindstrøm.

Søndag aften byder på sæsonens sidste derby, når FC København og Brøndby IF tørner sammen i Telia Parken.

Sidst de to hold mødtes endte det 1-1, og det ærgrer den unge Brøndby-spids Jesper Lindstrøm, som i et interview med klubbens hjemmeside efterlyser mere kynisme foran målet i det kommende derby.

- Vi skal ud at spille vores eget spil og være mere kyniske, end vi var senest, da vi brændte enormt mange chancer, hvor vi både kunne være kommet foran og have lukket kampen. Vi skal turde have bolden og true dem i deres bagrum, fortæller Lindstrøm.

20-årige Lindstrøm understreger desuden at han glæder sig til rivalopgøret, ligesom han håber, at han får lov at starte inde.

- Det vil være mit første Derby fra start, hvis jeg vel og mærke får lov at starte inde. Under alle omstændigheder bliver en kæmpe oplevelse, og det bliver superfedt, fortæller Lindstrøm til Brøndbys hjemmeside og fortsætter.

- Nu er der også fans på stadion igen, så selvom det desværre ikke er vores egne, giver det altid noget ekstra i de her kampe. Så det glæder jeg mig til.

Kampen mellem FC København og Brøndby fløjtes i gang søndag aften klokken 18.00 i Telia Parken.


Af Benjamin Alexander Helbo
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober