Luk

Brøndby-talent vil arbejde på fysikken i pausen

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Morten Frendrup siger til sn.dk, at han har tænkt sig at bruge den ufrivillige Superliga-pause på at lægge flere kilo på kroppen.

Superligaen har efterhånden været lukket ned i et par uger, og den bliver i hvert fald ved med at være det i tre uger endnu.

Samtidig skal spillerne træne hjemme, og Brøndby-talentet Morten Frendrup har gjort sig klart, hvad han særligt vil fokusere på i løbet af den ufrivillige pause.

- Et af målene er, at jeg skal få lagt nogle flere kilo på kroppen. Jeg arbejder bare med det ved at få lavet min styrketræning og spise en masse mad, siger Morten Frendrup ifølge sn.dk.

Han forsikrer samtidig, at han ikke har mistet modet, selvom han havde fundet et godt niveau i Superligaen.

- Humøret er stadig højt. Det er selvfølgelig svært at have den samme intensitet i træningen som i klubben, men det handler også for mig om at være klar, når vi lige pludselig starter op igen, siger Morten Frendrup.

Statsminister Mette Frederiksen slog mandag fast, at de øjeblikkelige restriktioner, der præger landet, fortsætter til tidligst 13. april. Det betyder altså, at ingen Superliga-hold kan træne sammen før da.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 3. april