Luk

Brøndby: Vi er uforstående og ærgerlige

| 3F Superliga | 20 kommentarer

Infoboks

Randers FC - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (02/10)
Bet25 3,10 3,55 2,31
YouBet 3,15 3,55 2,30
Oddset 3,00 3,55 2,30
bet365 3,10 3,50 2,20

De nyeste corona-tiltag ærgrer Brøndby-direktør Ole Palmå, der samtidig er uforstående over for beslutningen.

Regeringen har på et pressemøde tirsdag annonceret, at der blot må være 500 personer på stadion til de kommende Superliga-kampe i hovedstadsområdet.

Det rammer i første omgang søndagens derby mellem FC København og Brøndby samt Brøndbys hjemmekamp mod AC Horsens i runde 3.

I Brøndby vækker nyheden om de seneste stramninger både ærgrelse og undren.

- Vi er uforstående og ærgerlige over, at regeringen i dag har valgt at pålægge os voldsomme tilskuerrestriktioner frem til 1. oktober. Superligaen udviklede i sommer en omfattende protokol for afvikling af Superliga-kampe med de måske mest restriktive protokoller i det danske samfund, hvor vi blandt andet kan smittespore alle, der har været på stadion. 

- Disse protokoller blev testet og godkendt af myndighederne, og vi klubber i Superligaen har siden juli med stor succes afviklet kampe. Vores fans og partnere skal have en kæmpe ros for at have taget de mange nye tiltag til sig for at mindske en eventuel smitterisiko, og vores fans går i dag til fodbold på Brøndby Stadion med en stor ansvarsfølelse overfor hinanden og samfundet, og vi er utrolig kede af, at de i dag bliver straffet.

Sådan siger Brøndby-direktør Ole Palmå til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Vi har fra myndighedernes side løbende modtaget ros for vores arbejde og vores fans og partneres ageren, og man har kunnet iagttage uge efter uge, at de nationale smittetal ikke er blevet påvirket af afviklingen af kampe med tilskuere i 3F Superligaen. 

- Hele vores omfattende protokol for, hvordan vi afvikler kampe, danner i dag grundlag for, hvordan mange øvrige dele af samfundet skal gebærde sig i forhold til at minimere en eventuel smitterisiko. 

- Derfor er det svært at forstå, at regeringen i dag har valgt at pålægge så voldsomme restriktioner på baggrund af det øgede smittetal i Hovedstadsområdet, uden at man indgår i en dialog med Divisionsforeningen eller os, eller forholder sig til det data, der eksisterer i forhold til afviklingen af vores kampe. 

- Det er vores håb og forventning, at regeringen inden 1. oktober vil indgå i en åben og konstruktiv dialog med Divisionsforeningen, så man får et bredere funderet grundlag at tage så omfattende og ødelæggende beslutninger ud fra, siger Ole Palmå.


Af Martin Schmidt

20 kommentarer

Forhammeren 15:25          
Kan man ikke lave en fiks lille aftale med Horsens om at bytte rundt på ude og hjemmekamp?
Istanbul05 15:25          
Regeringen er LORT.... man straffer raske mennesker, det var sku bedre de 10 millioner msn bruger om dagen blev brugt anderledes, feks til at beskytte syge og svage, men at SÅ mange raske mennesker skal straffes er simpelthen no go :-(
InfoMinisteren 15:32          
Det er faktisk ikke dumt @Forhammeren og ville i teorien ingen forskel gøre for os.

Generelt burde alle Københavnerklubberne seriøst spørge om at få flyttet deres hjemmebaneopgør til udebane (FCK vs BIF alternativt udenfor København).
haraltidret 15:47          
Regeringen er LORT.... man straffer raske mennesker, det var sku bedre de 10 millioner msn bruger om dagen blev brugt anderledes, feks til at beskytte syge og svage, men at SÅ mange raske mennesker skal straffes er simpelthen no go :-(


Sikken et dumt indlæg.

Det er de ledende lægelige eksperter der er ude og anbefale regeringen at lukke kraftigt ned i bla københavnsområdet. Og når vi har at gøre med en alvorlig og meget smitsom pandemi, så er det i alles interesse at lytte til fagkundskaben. De 10 mill kr om dagen man bruger på at teste titusindevis af danskere er godt givet ud, hvis vi kan undgå amerikanske tilstande i Danmark. Det er meget meget dyrere for samfundet, hvis smitten kommer ud af kontrol og vi ender med at skulle lukke hele Danmark ned igen. Så lyt nu på de mennesker der har forstand på at håndtere en pandemi, i stedet for at gå i Trump mode.
haraltidret 15:47          
Kan man ikke lave en fiks lille aftale med Horsens om at bytte rundt på ude og hjemmekamp?


Det ville faktisk give god mening.
steen27 15:55          
@ haraltidret:

Jeg er 100% enig med dig. Godt skrevet.
thisistheseason 15:57          
Bare fordi at man tror at man er rask, er det ikke ensbetydende med at man er rask. Deri ligger jo risikoen, som skal mindskes.
Onsdag 30. september