Luk

Brøndbys banemænd vandt knebent i Portugal

| Europa League | 7 kommentarer

Portugisiske Braga slog torsdag aften russiske Spartak Moskva med 1-0 i Europa League-kvalifikationen.

Brøndbys banemænd fra Braga skulle torsdag aften forsøge at spille sig et skridt tættere på Europa League-gruppespillet hjemme mod russiske Spartak Moskva.

Det portugisiske hjemmehold sad på tingene i første halvleg og bankede på døren til en åbningsscoring flere gange, men måtte gå til halvleg ved stillingen 0-0.

I anden halvleg lykkedes det endelig Braga at bringe sig i front.

Opgøret skulle dog helt hen til godt et kvarter før de 90 minutters endeligt, før Ricardo Horta dukkede op ved bagerste stolpe og fik sat sidste fod, før bolden fik bevæget sig over stregen til slutresultatet 1-0.

Braga har derfor det bedste udgangspunkt inden returopgøret i Moskva.


Af Daniel Laursen

6 kommentarer

Emile 01:02          
Det giver altså ok mening at vi ikke vandt samlet over dem. De er sgu længere i deres spil end vi er....
Romeo Detlev 06:09          
Ja og det er også nemt at kritisere Brøndby og andre danske hold for ikke at gøre det lige så godt i Europa som FCK, men der er sateme også forskel på at skulle slå Braga og Riga. Jeg vil faktisk påstå at Brøndby ville have smadret Riga i går ligesom de i øvrigt også kommer til st smadre FCK snart. Nå, men selvfølgelig har FCK jo gjort sig fortjent til at møde hold som Riga ligesom Brøndby ikke har gjort sig fortjent til det.
Bløde babser 08:42          
Ja og det er også nemt at kritisere Brøndby og andre danske hold for ikke at gøre det lige så godt i Europa som FCK, men der er sateme også forskel på at skulle slå Braga og Riga.
Bestemt; ingen siger vist det er en skam at ryge ud mod Braga. Men det er dybt pinligt at blive smidt ud på røv og albuer som BIF gjorde. Ligesom sidste år hvor man blev ydmyget af Genk.
Jeg vil faktisk påstå at Brøndby ville have smadret Riga i går ligesom de i øvrigt også kommer til st smadre FCK snart.
En Brøndbyfan der lover at smadre FCK. Hvor ømt.

Det meget fint du mener I ville smadre Riga. Men I stedet for at du puster dit hold op i ligegyldige statements om hvor dygtige du er sikker på de ville være i kampe der ikke er spillet, burde du nok forholde dig til kampe de har spillet. BIF smadrede jo ikke nogen i deres opgør mod elendige hold fra Finland og Polen.
Det virkeligheden. Alle dem du vil smadre er bare noget der sker i dit hoved.
Big Bang 13:29          
BIF smadrede jo ikke nogen i deres opgør mod elendige hold fra Finland og Polen.
Det virkeligheden. Alle dem du vil smadre er bare noget der sker i dit hoved.
@BB

Ehh, Gdansk er da et markant stærkere hold end upåagtede Riga, og da langt fra et elendigt hold som du siger. Brøndby gik videre over to kampe efter en utrolig stærk præstation på hjemmebane. Brøndby er i øvrigt eneste danske hold, der har levet op til deres seedning. At FCK ender i gruppespil efter sejre over New Saints og Riga siger vidst mere om et ekstremt favoriserende seedningsstystem end om stærkt spil af FCK. Kig indad...
Bløde babser 13:52          
Ehh, Gdansk er da et markant stærkere hold end upåagtede Riga,
Tak for oplysningen. Hvem var det egentlig Riga slog ud i 2nd kval runde for en måneds tid siden?
Brøndby gik videre over to kampe efter en utrolig stærk præstation på hjemmebane.
Hvis modstanderen er dårlig nok kan alle se gode ud.
Det mest bemærkelsesværdige ved de kampe er, at BIF dels kun fik point til deres konto i hjemmekampen (som mod de endnu mere elendige Turku) og skulle helt ud i forlænget før de kunne vinde den.
Det meget langt fra at være "en utrolig stærk præstation".
Brøndby er i øvrigt eneste danske hold, der har levet op til deres seedning.
Og pointen er?
At FCK ender i gruppespil efter sejre over New Saints og Riga siger vidst mere om et ekstremt favoriserende seedningsstystem end om stærkt spil af FCK. Kig indad...
Nu er FCK stadig aktive i Europa og evalueringen af deres kampagne ligger forhåbentlig mange måneder ude i fremtiden.
Så at kigge indad inden vi overhovedet har mulighed for at evaluere på det virker lidt skørt.
FCK 4EVER 14:02          
"At FCK ender i gruppespil efter sejre over New Saints og Riga siger vidst mere om et ekstremt favoriserende seedningsstystem end om stærkt spil af FCK."

Nej det gør det ikke - det siger dog noget om hvor vigtigt en gunstig lodtrækning er - ved godt at fans med ondt bag i over FCK godt kan lide den udlægning du kommer med bedst - men det udstiller jo kun dem selv.

Du kan jo gå tilbage os se hvem de potentielle modstandere har været for FCK, de kunne alle have kommet op frem for Saints og Riga - og Riga har trods alt slået 2 Mesterhold ud, hvad har Gdansk præsteret... de kunne ikke engang komme forbi BIF!

Men uanset hvordan du vender og drejer det så bliver dit indlæg udelukkende til et udtryk for din manglende evne til at overskue kvalifikations systemet.
Lørdag 21. september
Fredag 20. september