LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Brønshøj-chef lover en til tre nye spillere

| 2. Division | 11 kommentarer
Brønshøj-chef lover en til tre nye spillere
Foto: Brønshøj Boldklub

Infoboks

Brønshøj - Frem
2. Division Gruppe 2 (23/03)
bet365 2,20 3,40 3,00
NordicBet 2,08 3,35 3,20
Oddset 2,25 3,35 2,90

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Tilgangen i Brønshøj er ikke slut endnu, lover sportschef Thomas Ibsen over for klubbens hjemmeside. Han forventer yderligere en til tre nye spillere.

2. divisionsholdet Brønshøj har indtil videre forstærket sig med fire spillere, hvor tre er kommet fra klubber i 1. division.

Men tilgangen i Utterslev Mose er ikke slut endnu, fortæller sportschef Thomas Ibsen til klubbens hjemmeside.

- I forhold til den økonomiske situation bliver et en til tre nye spillere, siger han og uddyber.

- Et par spillere har forladt os her i vinterpausen, men vi har foreløbigt fået fire nye i truppen. Hertil kommer, at vi også har 5-6 prøvespillere, som gerne vil vise sig frem.

Vil slutte i top tre i oprykningsspillet

Brønshøj overvintrer på andenpladsen i 2. divisions gruppe 2, hvor den københavnske klub er et enkelt point efter fynske Middelfart.

Det betyder med al sandsynlighed, at Brønshøj ender i oprykningsspillet til 1. division, og her agter Brønshøj at ende i toppen, fortæller sportschefen.

- Vores målsætning er at slutte i top tre, når oprykningsspillet går i gang, og så må vi se, hvad der sker, siger han til klubbens hjemmeside.

Der resterer seks runder af grundspillet i 2. division, og Brønshøj har syv point ned til nedrykningsspillet.


Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård

11 kommentarer

øl og pølse 21:33          
Lad mig lige gentage mig selv her. Brønshøj har et super 2. div. hold men hvis vi skal gøre os håb om kval til 1. div så kræver det sikkert som amen i kirken en klasse central midt, der har top teknik, kan modtage bolden og har visioner i sit spil. Den spiller har vi slet ikke nu hvor Baes og Tranberg er ude med længerevarende skader og måske slet ikke kommer i spil i foråret. Og uden den spiller kommer vi til kort. Man så det i efteråret hvor vi i flere kampe blev presset af vi mistede boldene centralt alt alt for hurtigt. Så stop nu med at hent alt muligt andet til bænken førend i har fundet den centrale midt, der skal sikre os oprykning.
hasabi 21:49          
Mon ikke de arbejder på det?
Rygter siger at Kønig er også på vej tilbage.
Rejnold, Lissau og en svensker fra Malmø FF var til træning idag.
Det vil jo være markante forstærkninger...
Baes skulle være klar til BBs træningslejr
BBhveps 22:00          
Den spiller har vi slet ikke nu hvor Baes og Tranberg er ude med længerevarende skader og måske slet ikke kommer i spil i foråret. Og uden den spiller kommer vi til kort.
Jeg fik mulighed for at snakke lidt Baes i dag til træning. Og han sagde, at kunne træne med igen i slutningen af februar/starten af marts, så der er håb om, at han er fit for fight i slutningen af marts/starten af april igen.

Mht. Tranberg, så er der nok lidt længere tid til, at han bliver klar.
øl og pølse 22:29          
Rejnholdt ???? spiller jo i Roskilde og er højre back (Jamils plads) det giver ingen mening - hvorfor er han i spil nu ? og Lissau super kant og ham kan vi godt bruge, men han er jo heller ikke central midt, ligesom Kønig heller ikke er. Det giver i min verden ikke ret meget mening at blive ved med at optimere på alle andre plader, hvoraf vi på flere har dobbelt dækning - når vi ikke har en eneste boldfast central midt (med mindre Baes så alligevel bliver klar) håber virkelig.
Frakørsel 1 22:47          
Rejnold, Lissau og en svensker fra Malmø FF var til træning idag.
Sidst Raket-Rejnhold og Lissau opholdt sig i Brønshøj bed de sig fast i haserne på modstanderne og det er altså lige noget for mig, så få lige en underskrift, tak! Og så lige en balancespiller på midtbanen, ligesom Thomas Delaney, så får de fleste hold det svært med BBs start 11´er.
øl og pølse 22:58          
Jo jo det lyder fint med de spillere. Men jeg tør ligge hovedet på blokken på denne opstilling. Korch (Vilfort er for god til bænk)Jamil, Qvist, Holse, Richter, Buch, Lissau, Kevin og Rønne. Gider nogen så fortælle mig hvem der skal spille centralt og gøre det så godt at vi rykker op. Og dette er skrevet med den tanken at Baes ikke når at blive en faktor i foråret. Håber dog stadig.
BBhveps 01:48          
Du glemmer Lars Emil Juel Andersen på den centrale midt. En plads han har spillet hele efteråret med stor succes som bolderobrer.

Og ellers er jeg sikker på, at Winter har en plan mht. den midtbane.
Fredag 22. marts