LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Brønshøj fik skovlen under B93

| 2. Division | 18 kommentarer
Brønshøj fik skovlen under B93
Foto: Brønshøj Boldklub
Hvepsene fra Brønshøj havde ikke de store problemer i dagens opgør mod B93 og trak sig således sig sejrsrigt ud af opgøret efter at have vundet med 3-1.

Brønshøj skulle for sidste gang ud på grønsværen i 2018, da de hjemme på Tingbjerg Ground tog imod B93.
 
Brønshøj kunne før dagens kamp ikke slutte dårligere end en 3. plads i 2. division gruppe 2, men for at sikre sig en solid position i kampen om en plads blandt de eftertragtede pladser i oprykningsspillet ville tre point lune for Michael Winters mandskab.
 
Brønshøj startede stærkt og kunne allerede efter fire minutter give tilskuerne noget at juble over, da Kevin Bechman Timm fik sparket et indlæg ind i B93-feltet.

Det var Bechmann Timms syvende mål i denne sæson, hvilket blev fejret med en humoristisk jubelscene sammen med sine medspillere.
 
Humøret faldt dog en smule for hjemmeholdet otte minutter senere, da Christian Stokholm flot fik pandet bolden ind til 1-1 efter hjørnespark.
 
Brønshøj var dog det farligste hold i første halvleg, og efter 27 minutter kom værterne så på 2-1, da Jamil Fearrington kom højest på et indlæg, og med sin scoring fik Brønshøj-anføreren sendt sit mandskab i føringen ved pause.
 
I anden halvleg var det igen hvepsene, som kom frem til de fleste chancer, men Conrado Da Costa Januario var af flere omgange en vigtig sidste skanse i B93-målet.
 
Den brasilianske målmand skulle dog slutte sin eftermiddag af med en grim smag i munden, da han i et forsøg på en clearing gled og hermed forærede en gratis chance til Brønshøj med to minutter igen, hvilket Patrick Naundrup kølig fik udnyttet til at sætte bolden ind til slutresultatet 3-1.
 
Brønshøj sikrede sig hermed andenpladsen i 2. divisions gruppe 2, og hvepsene har herved et godt udgangspunkt, før de starter sæsonen op igen i marts.


Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mads Adam Wegener

18 kommentarer

Hvepsebørge med rå løg 17:52          
Gang i 93s keeper Conrado. Han er godt nok uortodoks; ikke lige en type målvogter, man ser hver dag. Han går på måsen sin forud for 3-1, og han var også tæt på at glide med både bolden og en vold af græs, mudder og gåselort ind i målet i første halvleg. En helt igennem publikumsvenlig keeper, der, ud over at lave lir med sæbe på handskerne og støvlerne, rent faktisk også har et par okay redninger. Og så var det jo lige til historiebøgerne, at Naundrup kunne score i de sidste minutter af sin sidste kamp for hvepsene.
Tak for kaffe, Brønshøj. Vi ses til foråret, og hvis I passer den sure vintertræning, lover vi andre at holde formen ved lige på bodegaen.
Frakørsel 1 18:52          
ja, Conrado bidrog til løjerne i dag, og hans medspillere fik virkelig bragt hans kompetencer som dribler og tekniker i spil vha. f.eks. korte afleveringer til hans store fødder og vilde hovedstøds tilbagelægninger helt oppe fra midtbanen. Frisk taktik at gøre ham til markspillende målmand. I den anden ende gjorde Vilfort alt muligt og umuligt for at holde butikken lukket, og det tror jeg sgu reddede min weekend. Ham 93´eren der hang hen over rækværket efter kampen med en halv sur Carlsberg udstråler så meget Brønshøj DNA at han må indkaldes til prøvetræning. I øvrigt tror jeg ikke jeg har set hvepsene bedre i denne sæson end i dag. Af de kampe jeg har set er det kun første halvleg af kampen mod AB der funkler lige så meget, og så måske 10-mandssejren mod HIK. Det har været et fantastisk efterår, og jeg tænker ikke kun på resultaterne med også den fede stemning, ude og også hjemme i Tingbjerg.
Hvepsebørge med rå løg 20:53          
Vilfort var dagens mand for Brønshøj. Slet ikke så underholdende som Conrado, men det vil jer gerne bytte med, for kæft hvor har han nogle afhørende redninger, fx midt i anden periode hvor han kommer rigtigt godt ud i en en-mod-en-situation. Hans butik var var lukket og slukket, så det var en fornøjelse.
Også sangene, hylene og skrigene fra tribunerne var en fornøjelse. Kommer til at savne det i de mørke måneder, men så er det jo godt, at lyset vender tilbage, når vi møder Havarthi i Espelunden 10. marts.
Niels BB1919 20:59          
Enig i, at det var en af efterårets bedste kampe, selv om der var et par skønhedsfejl i form af nogle store chancer til B93 i de første 15 minutter af 2. halveg og så naturligvis deres mål i 1., selv om det er, hvad der sker i standardsituationer.

Rart at se den gejst og bevægelighed, der pludselig var tilbage i dag, og rart med en god 1. halveg efter en række af dårlige. Og så må man virkelig sige, at Ricky fik blandet sig i meget på den defensive midtbane.

7 points ned til stregen og en målscore, der næsten er et ekstra point værd, med 6 kampe tilbage af grundspillet er så absolut godkendt!

PS: Det er sket rigtig mange gange før, at nogle folk med penge og et fint projekt har blandet sig i en mindre fodboldklub, og næsten lige så mange gange har det vist sig, at det er så godt som umuligt at tjene penge i dansk fodbold.

Investorerne har så satset klubbens økonomi for alligevel at få investeringen hjem, og klubben er pludselig blevet afhængig af de sportslige resultater. Når de så er udeblevet, og kassen er tom, er klubben gået konkurs og rykket ned i serierne. FC Fyn, Vestsjælland, Fremad A og så videre.

Jeg skriver ikke, at den slags på forhånd er dømt til at mislykkes, men der skal efter min mening være en rigtig god forklaring på, hvorfor det kommer til at gå anderledes denne gang, hvis man skal involvere sig i den slags.
Seven faces 21:22          
Østerbro har ingen fans! Super Brønshøj !
Frakørsel 1 21:57          
Niels BB1919, jeg går ud fra du henviser til "MULIG EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING" i Brønshøj Boldklub (se link nedenfor), og jeg har egentlig gået og ventet på en debat om dette. I modsætning til nogle, som er spændte på hvad det drejer sig om, så er jeg rystende nervøs, og det har været med blandede følelser, jeg er gået til kampene siden denne nyhed, for er det sidste gang jeg oplever dét Brønshøj, der er i mit hjerte, skal jeg nu ud og finde en anden klub, det kan man jo ikke bare... Jeg er nervøs fordi der ikke direkte skrives, hvad det drejer sig om, der er heller ikke hoved eller hale i det der står, der insinueres en del jeg ikke bryder mig om, men allermest fordi jeg aner, at der her er tale om et opgør med den måde divisionsholdet grundlæggende drives på. Altså at nogle helt andre værdier skal gøre sig gældende fremadrettet. Bare helt kort, så kommer jeg til kampene fordi Brønshøj er Brønshøj. Altså, tingene kommer nedefra, tingene siges som de er, der er ikke nogen, der er over andre, alle og alt er bare ærligt og ordentligt, ingen smarte løsninger og corporate bullshit.

Nu kan man så læse at en ”passioneret fodboldpersonlighed, Carsten Salomonsson”...”overvejer at gå ind i klubben som bestemmende anpartshaver.” Passioneret foldboldpersonlighed, hvad betyder det, er det ikke bare det vi alle er eller hvordan… Jeg undrer mig også over forløbet, hvad er sket, er det bestyrelsen der har været ude og få det bedste bud til en opgave, har Salomonsson selv henvendt sig, eller hvad er forhistorien, hvem har ambitionerne… og så skrives der, at bestyrelsen ønsker ”øget indtægter generelt via et større antal sponsorer, flere oplevelsesorienteret aktiviteter, flere tilskuere og mersalg på stadion m.m.” Oplevelsesorienterede aktiviteter og mersalg, hvis jeg skal være vidne til sådan et lortesprog og intension, så kunne jeg lige så godt have taget et møde med min bank eller blevet på arbejdet.

Hvis min værste frygt er begrundet er det ikke sikkert jeg kommer mere, og det ville være forfærdeligt. Jeg håber virkelig, jeg maler fanden på væggen.

http://bronshojboldklub.dk/Divisionshold/Nyheder/Mulig-ekstraordinaer-generalforsamling?fbclid=IwAR0UIh27YkE3TjadwbBfsgTzZVt0VHu7yY7Tj3HDE0kVinYdteXjcdL3kmM

PS: Jeg kommer også på TG fordi man er ordentlig på lægterne, f.eks. ingen rasisme, homofobi osv. Og så er jeg i øvrigt ligeglad med om vi ligger i midten af anden eller første division, derfor kan det også være ligegyldigt med rigmandspenge, løsninger hvor man får varmen ved at pisse i bukserne, eller andre løsninger der ikke er funderet i ordentlighed.
hveps 22:21          
Er til julefrokost i BB - kommer med en tilbundsgående analyses f kampe, når jeg vågnerimorgen og har fået et par psnodilrr og en guldøllar ...
Fredag 19. april