LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Brønshøj henter Andreas Lissau

| 2. Division | 4 kommentarer
Brønshøj henter Andreas Lissau
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Stream FCK - CSKA Sofia og Brøndby - Subotica på Eurosport Player 

Kom i gang nu på Eurosport Player

Advertisement
Brønshøj har sikret sig den 23-årige kantspiller Andreas Lissau, der senest har været at finde hos FC Roskilde.

FC Roskilde sagde i januar farvel til Andreas Lissau, men nu har den 23-årige kantspiller fundet ny klub. I foråret tørner Lissau således ud for Brønshøj Boldklub.

- Andreas er en hurtig og teknisk dygtig offensiv spiller, der er en klar forstærkning af vores trup. Vi er utrolig glade over, at det har været muligt, at lave en aftale med en spiller, der har så mange 1. divisionskampe i støvlerne, siger sportschef Thomas Ibsen i en pressemeddelelse.

- Med Mads Rønne og Andreas Lissau har vi styrket truppen, så vi kan bygge et stærkt hold op. Et hold der er klar, når forårssæsonen begynder i 2. division.

Lissau har spillet 51 1. divisionskampe for FC Roskilde. Han har tidligere været i Næstved.

Stream FCK - CSKA Sofia og Brøndby - Subotica på Eurosport Player  Kom i gang nu på Eurosport Player
Advertisement

Af Jesper Helmin

4 kommentarer

Gilbert09 12:58          
Brønshøj har hentet et par spillere, som skal have genstartet deres fodboldkarrierer. Hvis de var, hvor de gerne ville være, ville de næppe være interesserede i en klub, som skal spille for at undgå nedrykning til Danmarksserien.
Frakørsel 1 17:31          
Velkommen til Brønshøj! Jeg glæder mig til at se ham i aktion
stokie 19:54          
Hvor er det bare trist at hvepsene skal spille om at undgå nedrykning..Det koster og tiltrækker ikke ligefrem spillere med ambitioner..Dog dukker der indimellem en spiller op med erfaring og tak for det...Velkommen til Andreas...Og lad os så få overstået den kommende sæson med hurtigt at skaffe points nok, så nedrykning er en by i rusland...
PGLassen 16:58          
Velkommen til Andreas. Håber han kan være med til at styrke truppen, for sidste sæson hang ambitioner og slutresultat da slet ikke sammen, ligesom spillet på banen var dybt skuffende og ideforladt. Krydser fingrene for Andreas kan tilføre holdet lidt mere kvalitet, så vi kan komme på sporet igen. Det er lang tid siden vi har været der.
Onsdag 15. august
Tirsdag 14. august