Luk

Brønshøj henter ex-BIF'er: Et kæmpetalent

| 2. Division | 13 kommentarer
Brønshøj henter ex-BIF'er: Et kæmpetalent
Foto: Brønshøj Boldklub

Infoboks

Brønshøj har hentet midtbanespilleren Frederik Nørrestrand og angriberen Victor Koch Hansen. 

Brønshøj har hentet sine to første spillere ind denne vinter, og det er to helt unge folk, der slutter sig til de øvrige Hvepsene. 

Det drejer sig om den 19-årige angriber Victor Koch Hansen og det 18-årige tidligere Brøndby-talent Frederik Nørrestrand, der har spillet 17 U-landskampe for Danmark. 

- Frederik er et kæmpetalent, som vi venter os meget af. Han er et produkt af Brøndbys talentfabrik og bliver en klar forstærkning af truppen, siger Brønshøjs sportschef Thomas Ibsen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Han har ikke spillet de sidste otte måneder efter et uheldigt ophold i Spanien, men nu er han ved at komme i omdrejninger igen og har trænet med de sidste fem-seks uger. 

- Vi skal bygge ham op, så Frederik hos os vil få glæden ved fodbold tilbage igen. Det er noget, vi altid har været kendt for her i Brønshøj. Det bliver et godt match. 

Allerede som 14-årig var Nørrestrand oppe og suse til førsteholdets træning i Brøndby, men han fik aldrig førsteholdsdebut. 


Af Mikael Blond

13 kommentarer

MesutCazorla 19:07          
Det lyder som en mærkelig case, med ham Nørrestrand. Fra at være jagtet af alt og alle som 14 årig, til end ikke at få kontrakten forlænget som 17 årig; er der nogle med mere kendskab til sagen, der kan uddybe, hvad der gik galt?
FC Peter 19:10          
Dejligt med unge, sultne spillere i truppen
Frakørsel 1 19:14          
Velkommen til Victor og Frederik, jeg glæder til at se jer i aktion :-) Nu skal vi bare ha masser af fodboldglæde!!!
Lange 19:31          
Han ser umiddelbart sultan ud ja..
SoccerFact 19:49          
Jeg synes at huske at bif gerne ville forlænge, men at han ville noget andet. Eller ihvertfald blev de ikke enige.
bruger 173218 20:11          
Hverken første eller sidste gang at et udskreget stortalent som 14-15-16-17 årig kun udvikler sig til en solid 2. Div spiller
Lange 20:45          
Lad os nu sige at han var taget til City. Og han i dag stod uden klub. Så vil jeg væde med at en superliga klub havde taget chancen med ham. Steppet ned fra de store klubber i udlandet, er som regel til et niveau hvor du stadig kan være professionel i det mindste.

Jeg tænker på dem der er imod at de unge spillere tager tidligt ud. Fordi de frygter at falde igennem. Ikke mange slår til nej, men som en anden kommentere. Så det heller ikke mange af de helt unge der klare cuttet her hjemme. Her hjemme er steppet ned bare 1 eller 2 division. Og så er det som regel slut. Jeg kan kun komme i tanke om Oscar Buur, og Emil Bergren. Som er taget steppet ned i divisionerne, for så at bryde igennem. Og komme til udlandet.

Jo højere oppe du er. Jo lavere falder du, når du falder. Fordi alle falder lidt, mange falder helt ned. Og går på deltid..

Lørdag 6. juni