LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Brønshøj vil finde Mustafi-afløser internt

| 2. Division | 1 kommentar
Brønshøj vil finde Mustafi-afløser internt
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Nuri Mustafi har forladt Brønshøj i vinterpausen, men træner Jesper Hansen forventer at udfylde tomrummet med en spiller fra truppen.

Siden sommeren 2014 har rutinerede Nuri Mustafi været en del af forsvaret i Brønshøj, men makedoneren er denne vinter draget videre i karrieren.

Det oplyser cheftræner Jesper Hansen, der vil finde afløseren internt i truppen.

- Truppen er stort set intakt. Den eneste, vi ikke har i anden halvdel af sæsonen, er Nuri Mustafi, og det er sådan set den eneste fra startopstillingen, som vi har mistet, siger Jesper Hansen til bold.dk.

- Ham erstatter vi med én, vi selv har. Vi var lidt trængt på stopperpladsen i første halvdel, hvor Sebastian Grubak og Lars Emil Juel Andersen var skadede i rigtig lang tid. Så de træder ind og er en del af at suppleringen derinde.

2. divisionsholdet gik ind til vinterpausen med en ambition om så lidt transferaktivitet som muligt, og det er mere eller mindre lykkedes indtil videre, fortæller Jesper Hansen.

Der er dog hevet nogle unge spillere op, og så ser træneren i øjeblikket en lille håndfuld prøvespillere an.

- Vi har fået 4-5 stykker, som er kommet hertil og spurgt, om de må træne med, og de træner stadig med, og det ser spændende ud.

- Det er nogle, som vi har en aftale om, at i starten af marts har vi mulighed for at sige til hinanden, at det måske ikke lige var det, og så kan de nå at finde noget andet stadigvæk. Men de klør på, og det ser lovende ud, forklarer cheftræneren.

Brønshøj havnede i oprykningsspillet i 2. division og har før sæsonstarten om præcis en måned tre point op til oprykningspladserne.

bold@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jonas Lund
Torsdag 21. marts