Luk

Bror Blume om EL: Vil gerne i gruppespillet

| 3F Superliga | 31 kommentarer

Infoboks

AGF - OB 2-1
Superligaen Europa League-playoff
45' 1-0 Bror Blume
47' 2-0 Patrick Mortensen
56' 2-1 Kasper Larsen

Bror Blume siger, at han gerne vil i Europa League-gruppespillet med AGF, men han ved dog ikke, hvor realistisk det er. 

AGF vandt onsdag aften med 2-1 over OB, og det betyder, at aarhusianerne i næste sæson skal en tur i Europa League-kvalifikationen. 

AGF-spilleren Bror Blume sagde efter onsdagens kamp, at AGF både skal nyde turen i Europa, men også have ambitioner. Han drømmer selv om en plads i gruppespillet.

- Det er en blanding. Man ved ikke rigtig, hvilke hold vi møder endnu. Så det kan jeg ikke svare på, men man vil selvfølgelig gerne i gruppespillet, men jeg ved ikke, hvor realistisk det er endnu.

Bror Blume har før spillet europæisk fodbold med Lyngby, og det er en stor oplevelse, pointerer han. 

- Jeg har prøvet det før i Lyngby, så jeg ved, at drengene kan glæde sig til nogle fede ture, og det er nogle steder, man normalt ikke kommer til at spille. 

- Det glæder vi os helt vildt til, og det havde været en lidt flad fornemmelse, hvis vi ikke havde klaret det i dag (onsdag, red.).

Målscoreren til 1-0 i onsdagens opgør mener, at AGF allerede i slutningen af sæsonen ubevidst var ved at indstille sig på næste sæson. 

- Uden at det måske er et decideret valg, som vi har foretaget, så begyndte vi at kigge videre på næste sæson, qua dem der havde spillet meget i starten af sæsonen eksempelvis Amini og Bundu. 

- De har ikke været med på det sidste, så de nye spillere er allerede spillet lidt ind, og de skal ind og overtage. Det er også mega positivt, at vi allerede gjort det så godt, sagde Blume.

AGF indleder den kommende sæson af 3F Superligaen mod Vejle på Ceres Park 14. september.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Anders Jensen

31 kommentarer

Dnarg 18:35          
Det er simpelthen fantastisk, hvordan medierne kan lave en historie ud af ingenting i disse tider. Selvfølgelig vil han gerne i gruppespillet, da alle for fanden da vil det. Det er jo ikke en historie, og da især ikke når han ligefrem selv siger, at det nok ikke er realistisk. Det bliver præsenteret som om det er hans forventning, hvor det i virkeligheden bare er en "Det kan da være fedt, hvis vi kunne komme i gruppespillet." kommentar, som alle selvfølgelig er enige i. Det ville være en større historie, hvis man kunne finde en spiller, som ikke ville i europæisk gruppespil..
Corner11 18:50          
Helt enig, Dnarg. Det virker som en artikel bare for og fylde noget i bold.dk
Zinras 18:59          
Sådan er det jo når der skal clickbaites.
Dongkong 19:24          
LOL AGF kommer aldrig i gruppespillet
Kun én klub i Danmark 19:26          
Rolig nu. Det en der som sidst. 2 kampe og så i bad.
madin 19:29          
Kun en klub:

Håber da også de går i bad efter 1. Kamp :)

Ot:

Selvfølgelig håber man på gruppespillet eller kunne man ligeså godt blive væk fra kval kampene.
jonde 19:34          
Var vejret i aarhus for dårligt til at man gad holde en ny byfest?? Jeg mener det er da stort at man kommer i europa for kun 2.gang på 23år og 8år siden sidst. :o

-Forstår ikke at det giver større anledning til byfest at tabe hjemme til brøndby og fejre en 3.plads man allerede har fejret nogen dage forinden :D
Tirsdag 11. august