Luk

Brorsson blev vraget: Lidt håbløst i Esbjerg

| International | 4 kommentarer

Infoboks

Malmö FF - Örebro
Allsvenskan (12/08)
bet365 1,28 5,50 9,50
Oddset 1,28 5,40 8,50
YouBet 1,27 5,65 10,00

Franz Brorsson havde ikke den bedste oplevelse i Esbjerg, hvor han i foråret var på udleje fra Malmö FF. Han fik én startplads efter corona-pausen.

Da Esbjerg i vinter skulle gøre truppen klar til at indlede overlevelsesjagten hentede man flere lejespillere til Vestjylland.

24-årige Franz Brorsson fra Malmö FF var en af Esbjergs lejesvende, men svenskeren havde ikke noget synderligt succesfuldt ophold i Esbjerg, hvor han før coronapausen fik to fulde kampe, inden han fik en enkelt startplads i Troels Bechs debut.

- For mig føltes det rigtig fedt at få 90 minutter og tage ansvar på et ungt hold. Efter pausen startede jeg inde i kun én kamp, hvor vi vandt og jeg scorede. Siden spillede jeg ikke rigtig. Det var lidt frustrerende og lidt, ja, håbløst, siger Brorsson til Fotbolsskanalen.

Efter første kamp under Bech skulle Rodolph Austin havde Brorssons plads, siger han.

- Træneren sagde bare: Han skal ind nu, han er vores kaptajn. Markus Halsti var egentlig kaptajnen, men i og med, at han var skadet og ikke spillede meget, så havde de en anden stopper som kaptajn (Austin, red.). Han skulle ind uanset hvad. Det var forklaringen, jeg fik.

Brorsson spillede derefter otte og 11 minutter i to kampe mod Hobro under Troels Bech.

I alt nåede han otte kampe i den blåhvide trøje.


Af Jonas Dalgård
Søndag 9. august