Luk

Bruce efter 2-4: Forstår ikke VAR ved straffe

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

West Ham - Manchester City
Carabao Cup (27/10)
bet365 7,00 4,50 1,45

Steve Bruce føler, at Newcastle var godt med i opgøret mod West Ham, frem til det omdiskuterede straffespark til gæsterne.

Steve Bruce og Newcastle måtte søndag indkassere et nederlag i sæsonens første kamp, efter de havde været foran to gange.

Værterne lukkede fire mål ind, og særligt straffesparket, der gik forud for det tredje mål, irriterede Newcastle-cheftræner Steve Bruce efter kampen.

- Defensivt er vi nødt til at være bedre. For mig er det store vendepunkt straffesparket, siger Steve Bruce til Sky Sports og fortsætter.

- Jeg ved, at vi gør en stor ting ud af VAR, men om det gjaldt mit liv, kan jeg ikke forstå, hvorfor dommeren – som er 10 meter væk – ikke bare kan komme og tjekke selv, for jeg tror, at hvis han kommer og tjekker, så ser han anderledes på kendelsen.

- Det er det, VAR er beregnet til. Jeg har set episoden fire-fem gange nu, og for mig at se, er det virkelig hårdt dømt.. Martin Atkinson er 10 meter væk, hvorfor går han ikke selv ud og tjekker, i stedet for at bede om en mening fra folk der er 500 km væk?, spørger Bruce retorisk.

Steve Bruce og Newcastle skal forsøge at rejse sig, når de lørdag gæster Aston Villa.


Af Cillian Murphy
Mandag 25. oktober
Søndag 24. oktober