Luk

Bruce efter Newcastle: Nok mit sidste job

| Premier League | 8 kommentarer

Infoboks

Leicester - Newcastle
Premier League (12/12)
Oddset 1,60 4,30 5,10
bet365 1,60 4,20 5,50

Steve Bruce fortæller til The Telegraph, at Newcastle-jobbet formentlig blev det sidste i karrieren. Selv om han understreger, man aldrig skal sige aldrig.

Nyrige Newcastle og Steve Bruce er onsdag gået hver til sit efter over to års samarbejde.

Nu fortæller 60-årige Steve Bruce, der søndag rundede 1.000 kampe i karrieren, at han formentlig har haft sit sidste job som fodboldtræner.

Det gør han i et længere interview med The Telegraph.

- Jeg tænker, det nok var mit sidste job. For det handler ikke kun om mig. Det har taget hårdt på hele min familie, for de er alle 'Geordies', og det kan jeg ikke ignorere.

- Min kone har været en stor støtte, og hun har bekymret sig om mig over de seneste år. Jeg kan ikke tage hende for givet, for hun har brugt hele sit liv på at følge mig rundt fra klub til klub. Hvis jeg kom og sagde i morgen, at jeg havde fået et jobtilbud i Kina, ville hun støtte mig.

- Nu er jeg 60 år, og jeg ved ikke, om jeg vil føre hende igennem det igen. Vi har haft et godt liv, så det her er nok mig, der er færdig som manager. Lige indtil jeg får et opkald fra en klub-formand et sted, der spørger, om jeg kan give dem en hånd. Man skal aldrig sige aldrig, har jeg lært, siger Bruce i interviewet.

Han understreger, at han tidligere i karrieren er vendt tilbage til fodbolden, fordi det er en del af ham og det er det, han kender til.


Af Jonas Dalgård

8 kommentarer

poh 13:49          
Det kan godt være Steve Bruce efterhånden er lidt af en dinosaur i fodbold, men den måde grupperinger af fansene har behandlet ham på er utilstedelig. Alle ved han elsker klubben, alle kan se han ikke har fået gode arbejdsvilkår. Lidt af en sørgelig omgang.

Shit, hvor skal Newcastle bare styrte i grus nu... fingers crossed!
Rons 13:54          
“Alle ved han elsker klubben”

Det er i hvertfald dét han selv har prøvet at bilde os ind.
Scotty 13:58          
Hvad taler i anden retning?
Rons 14:05          
Hans udtalelser om at han aldrig rigtigt har ønsket at blive manager i klubben.

Hans forhold til Man Utd (fair nok - han havde sin bedste tid her)

Hvis man er ÆGTE fan og ELSKER sin klub så meget, så vil man aldrig være træner for ærkerivalerne. Så kan man altid advokere for at det er hans arbejde og levebrød og alt det, men den holder ikke her.
kimjen 14:06          
Legende og den klassiske engelske træner profil.
Tiderne skifter, MEN 1000 kampe er og bliver imponerende.
hestdk 14:36          
Han skulle aldrig have taget jobbet. Han lod Sheffield W. i stikken for at tage et job, hvor han må have vidst, at ingen ønskede ham.
haraltidret 15:37          
Steve Bruce får sikkert et betragteligt gyldent håndtryk på vej ud af døren i Newcastle, så han kommer ikke til at mangle smør på brødet. Og med sine 60 år er det naturligt nok at tænke på et liv efter fodbolden for ham og konen.
Tirsdag 7. december