LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Bruhn starter fra scratch: Har været dødssygt

| 2. Division | 4 kommentarer
Bruhn starter fra scratch: Har været dødssygt
Foto: Getty Images

Infoboks

Arendal - Bryne
2. Divisjon Avd. 1 (26/05)
bet365 2,30 3,60 2,50
NordicBet 2,40 3,65 2,50
Oddset 2,30 3,50 2,40

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Andreas Bruhn ser frem til at starte et nyt kapitel i norske Arendal. Han trængte til at blive set på med nye øjne efter en hård tiden uden meget spilletid.

Den tidligere Randers-spiller Andreas Bruhn har taget hul på en ny fodboldtilværelse i den tredjebedste norske række.

I starten af april skrev han under på en kontrakt med Arendal frem til udgangen af 2020, og han ser frem til at sætte skub i karrieren i det norske.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke har spillet fodbold i noget tid. Så kom der en mulighed for at komme op til Arendal og se det hele an. Det var super fint. Faciliteter, truppen og alt var på plads, siger han til bold.dk.

- Så sagde jeg til mig selv, at jeg skylder mig selv at prøve noget andet og starte et nyt kapitel.

25-årige Andreas Bruhn trængte ikke mindst til at blive set på med andre øjne, end tilfældet var i Danmark.

- Man bliver hurtigt sat i en boks hjemme i Danmark, og den er der ikke på samme måde i udlandet. Så nu tager jeg en frisk start, og så handler det selvfølgelig om at finde niveauet og spilleglæden igen og forhåbentlig få nogle rigtig gode oplevelser.

- Det var mange ting, der gjorde, at det blev Arendal. Alt spiller, og jeg er super glad for at være her, siger offensivspilleren.

Vil af med flinkt image
Hvordan synes du, at du blev set på i Danmark?

- Når man har snakket med nogen, har de tit sagt, at jeg er den flinke fyr, der er for sød på en fodboldbane og så videre.

- Ofte tænker jeg, at ja, det er noget af det, men der er jo også de ting, man er god til på en fodboldbane.

Her tænker han blandt andet på, at nogle klubber så ham som en spiller, der måske ikke har sine forcer i defensiven.

- Hvad med det, jeg er god til? Er det glemt? Det er for at komme lidt ud af dem rummel om, at man er for flink en fodboldspiller, og i stedet finde et sted, hvor de siger 'du er fandme god til det der, det kan vi godt bruge her i klubben'.

Andreas Bruhn nåede at gå uden kontrakt i mere end to måneder, efter han i slutningen af januar ophævede sin aftale med Randers. Det var en hård periode, hvor han lærte noget om sig selv, forklarer han.

- Der var en masse tanker. Efter den første måned tænke man, at det nok skulle gå. Men så gik der en uge mere og en uge mere, og så begynder man at tænke, at der gerne må ske noget.

- Man kommer igennem en masse ting. Men der er jo ikke noget som at spille fodbold, siger han.

Skal genfinde glæden
For nogen vil det måske komme som en overraskelse, at han tager turen til den tredjebedste norske række, og at han egentlig har niveau til mere.

- Det er der nogen, der vil sige. Andre vil ikke. Det handler om følelsen. Jeg er et sted nu, hvor jeg først og fremmest skal finde glæden ved at spille fodbold, siger Andreas Bruhn, der ikke fik meget spilletid i Randers.

- For at være ærlig har det været dødssygt. Det har jo ikke været sjovt at gå til træning med tanken om, at man ved, at man ikke spiller i weekenden. Så går det sjove af fodbolden.

- Det andet er, at jeg ikke har spillet kontinuerligt i lang tid. Jeg tænkte, at hvis jeg kan få det til at køre i den tredjebedste norske række, så ligger der noget rigtig fint og venter. Det handler om at starte fra scratch, og det føler jeg, at jeg gør med det her skridt, siger Andreas Bruhn.

Offensivspilleren forklarer, at Arendal har investeret i mange nye spillere og har en ambition om at rykke op i den næstbedste række.

Klubben har spillet en enkelt kamp i sæsonen - den blev tabt med 0-4 til Stjørdals Blink.

anton@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

4 kommentarer

ViborgVFF 09:31          
I Viborgtiden startede han egentlig fint - flot teknik og seværdig stil

...men det førte aldrig (som i aldrig nogensinde) til assists eller mål. Fylder nok også lige lidt nok defensivt
Hans niveau er nok desværre kun til den nederste del af 1. division i DK (som dog også burde være sjovere end 3. bedste række i Norge - men nuvel - der var måske ingen danske bejlere)
Hynkjii 10:23          
Synes han tidligere har bevist højt niveau specielt i AaB da de spillede med meget possession og dominerede kampene, derfor undrer det også mig han vælger at tage til klubber som typisk går mere op i at stå godt på banen og gøre kampene fysisk. Han er god med bolden, ergo skal han spille på hold med stor boldbesiddelse så spændende om han har valgt rigtigt denne gang.
Bobby Axelrod 10:40          
Ja, fordi enten har en klub 24 tonsere i truppen - eller 24 teknikere.

Kan man virkelig leve som fuldtidsprofessionel i den tredjebedste række i Norge?
Pumper de olie direkte ind i klubhuset?
Peter Nielsen 12:11          
Det var ellers noget af et skridt ned. Kan dog godt forstå han synes det er røvsygt at træne hver dag og varme bænk hver weekend, så lidt kredit skal han da have for at vælge en klub hvor han føler sig rimelig sikker på fast spilletid. Uden at kende Arendal virker det dog grænsende til uambitiøst at tage så stort et skridt ned, men måske er det en nyrig klub der satser stort på at rykke op i bedste række inden for en overskuelig fremtid.
Fredag 24. maj