Luk

Brumado sikrede FCM sæsonens første sejr

| 3F Superliga | 62 kommentarer

Infoboks

AaB - FC Midtjylland 0-1
Superligaen Grundspil
28' 0-1 Junior Brumado

Junior Brumado blev matchvinder, da FC Midtjylland sikrede sæsonens første sejr på Aalborg Portland Park, hvor AaB blev slået med 1-0 i 3F Superligaen. 

AaB og FC Midtjylland var lørdag begge på jagt efter sæsonens første sejr, da Aalborg Portland Park lagde græs de to holds anden kamp i 3F Superligaen.

Første runde bød på et 2-2-resultat i Parken for AaB, mens FC Midtjylland tabte 1-2 hjemme til OB.

Til opgøret var AaB uden en syg Daniel Granli, som blev afløst af Tim Prica, mens FCM gav debut til nyindkøbte Juninho i forsvaret i stedet for Daniel Høegh.

Også Raphael Onyedika var gledet ud på bænken til fordel for Joel Andersson.

Kampen startede ud med at være yderst ligeværdig.

Begge hold ville frem på banen og spille flot fodbold, men ingen af holdene formåede at sætte sig på opgøret og få skabt de store chancer i starten.

Efter 12 minutter kom FC Midtjylland dog tæt på en scoring, da Junior Brumado fik en aflevering i feltet, som han forsøgte at sende ind ved den fjerneste stolpe, men afslutningen tog opstanderen, inden Jacob Rinne fik viftet bolden væk for AaB.

Kort efter var midtjyderne igen tæt på, da en omstilling endte hos Anders Dreyer, der dog ikke fik ordentligt ram på bolden.

Annulleret scoring og Brumado-mål

Efter knap 20 minutters spil fik FC Midtjylland dog bolden i mål, da et Evander-indlæg endte hos Erik Sviatchenko, som kunne heade på tværs til Mikael Anderson, der blot skulle sende bolden i et tomt mål.

Scoringen blev dog efterfølgende annulleret for offside, og så måtte midtjyderne igen jagte et føringsmål.

Det mål kom små 10 minutter senere, da Paulinho tog bolden med ind i AaB-feltet, inden han lagde en aflevering skråt tilbage til Junior Brumado, der sende sin afslutning på stolpen og ind i målet til 1-0.

Den føring holdt frem til pausen efter en halvleg, hvor AaB ikke havde formået at presse gæsterne synderligt meget.

Efter pausen var AaB mest på bolden fra anden halvlegs begyndelse, men som i første halvleg, så manglede hjemmeholdet evnen til at omsætte boldbesiddelsen til farlige chancer.

Det problem havde FC Midtjylland ikke, og halvlegens første chance kom efter 55 minutter, da Anders Dreyer sparkede fra en spids vinkel, men Jacob Rinne var på plads med en redning i det korte hjørne.

FCM tog sæsonens første sejr

Anden halvleg var dog en rodet affære, hvor det kønne spil og de store målchancer for det meste udeblev.

Hjemmeholdet skulle helt hen til det 75. minut, før der kom en stor mulighed.

Indskiftede Dion Cools var uopmærksom på en lang bold, som AaB-holdet i stedet opsnappede. Tim Prica fik bolden med i feltet, hvor han forsøgte af runde Jonas Lössl og sparke bolden i mål, men afslutningen sad i stedet i sidenettet.

Bedre mulighed fik AaB ikke i kampen, og så måtte hjemmeholdet gå fra banen med et 0-1-nederlag efter 90 minutter og nul afslutninger inden for målrammen, da Awer Mabil hellere ikke formåede at udbygge gæsternes føring i overtiden.

Med sejren er FC Midtjylland nu nummer fire i tabellen med tre point efter to kampe, mens AaB ligger nummer 10 med ét point efter to runder.


Af Krister Olsen

62 kommentarer

MidjyllandFC 19:59          
Hold da fast det er længe siden jeg har set så ringe et AaB-hold - specielt med henblik på en kamp, hvor vi langt fra spiller vores bedste.

Når det er sagt; så ligner det at vi er på vej i den rigtige retningen. Defensiven så god ud i dag - omend på en billig baggrund.
bruger 134755 20:00          
Tv billeder Burde s´gu også bruges til at gi´ sisto gule og røde kort !!! Hans evindelige film er en Skændsel for sporten !!!
b2boyz 20:00          
Ikast vil ikke spille fodbold.
AaB kan ikke.
Spild af tid.
Videre mod spændende kampe i stedet.
JEGerUenig 20:00          
Men det var nu defensivt der forjenes ros!! De var bund solid nede bagved ja lige indtil cools blev skiftet ind han smed par gratis chancer... Derudover var der ingen ting komme efter. Offensiven derimod, hmm jaa En Sisto der spillede alt for meget på frispark en masse gode chancer bare smidt væk så alt er som det plejede vi skal have alt for mange chancer for score par mål
Bolabrazil 20:01          
Ganske god sejr der aldrig var i fare. Total cruise control hele vejen igennem.
Juninho så god ud. Han ligner et godt køb.
Godt hvis forsvaret allerede er på plads.
Så skal Charles lige vise at han også kan og vi er klar til at kæmpe om pokalen
Taco mix 20:02          
Rent kick´ and rush fra AaB til sidst. Masser af tonserbold og ingen mål.
Neigaard 20:03          
Godt nok skidt at FCM ikke vinder den kamp klart større, AaB har intet men desværre er FCM stadig uskarpe.
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september