Luk

Bruno F. blev United-skurk: Vil sparke igen

| Premier League | 32 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Aston Villa 0-1
Premier League
88' 0-1 Kortney Hause
90' 0-1 Bruno Fernandes

Bruno Fernandes er ked af sit mislykkede straffespark mod Aston Villa, men Manchester United-profilen slår fast, at han er klar til at sparke igen.

Manchester United led lørdag et skuffende nederlag på 0-1 til Aston Villa.

I overtiden fik United ellers en gylden mulighed for at hive et point i land, men Bruno Fernandes bragede bolden over mål fra straffesparkspletten.

Portugiseren gav ikke interview efter kampen, men er kommet med en opdatering på sine sociale medier.

- Ingen er mere frustreret og skuffet over at misse straffesparket og det efterfølgende nederlag end mig, indleder Bruno Fernandes og fortsætter:

- Jeg har altid taget mit ansvar og omfavnet det i pressede situationer som denne. I dag fejlede jeg. Men jeg tog et skridt frem og mødte udfordringen med den samme ambition og det samme ansvar, som når bolden i mange andre tilfælde er havnet i mål.

- Kritik og modstridende holdninger er en stor del af fodbold. Jeg har lært at leve med det og bruger det endda til at motivere mig. Jeg ser det hele som en meget vigtig del af mit engagement i forhold til aldrig at stoppe med at forsøge at blive den bedste fodboldspiller, jeg overhovedet kan blive for mig selv og holdet.

- I dag tog jeg endnu en gang ansvaret, som jeg nærmest fik, lige da jeg kom til United, og jeg vil tage det igen uden nogen frygt eller rædsel, skriver Bruno Fernandes blandt andet.

Ole Gunnar Solskjær brokkede sig efter kampen en smule over, at Aston Villa-spillerne psykede Bruno Fernandes inden straffesparket, hvilket du kan læse mere om ved at klikke her.


Af Martin Schmidt
Fredag 3. december
Torsdag 2. december