Luk

Bruno F. brændte sent straffe i United-nedtur

| Premier League | 53 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Aston Villa 0-1
Premier League
88' 0-1 Kortney Hause
90' 0-1 Bruno Fernandes

Manchester United tabte for første gang i Premier League i denne sæson, da Aston Villa vandt 1-0 på Old Trafford. Bruno Fernandes brændte straffespark i overtiden.

Manchester United bød lørdag Aston Villa op til dans på Old Trafford, hvor holdet skulle rejse sig efter 0-1-nederlaget mod West Ham i Carabao Cup i midtugen.

I Premier League har United dog været godt kørende og var da også ubesejret inden lørdagens kamp, hvor Ole Gunnar Solskjær gav genvalg til alle fra sejren i sidste weekend.

Det betød, at Cristiano Ronaldo startede inde sammen med Paul Pogba og Bruno Fernandes, mens Edinson Cavani var med på bænken.

Aston Villa havde Kortney Hause med fra start, eftersom United-ejede Axel Tuanzebe ikke må spille mod sin moderklub.

Første halvleg blev en ganske chancerig affære med muligheder i begge ender. Aston Villa spildte flere chancer, blandt andet til Ollie Watkins, Matt Targett og Ezri Konsa.

United sluttede til gengæld halvlegen godt, hvor Harry Maguire og Paul Pogba begge havde chancer på hovedstød, men ind ville bolden ikke.

United måtte til gengæld udskifte en skadet Luke Shaw efter godt og vel en halv time, og ind i stedet kom Diogo Dalot.

Stillingen var 0-0 ved pausen, men chancerne fortsatte sådan set i anden halvleg.

Ollie Watkins blev sendt af sted efter et par minutter, hvor han egentlig så ud til at få en god chance, men linjevogterens flag kom op for offside.

Efter en time var det så United, der bed fra sig, da Pogba prøvede med en flugter, der gik snert forbi målrammen.

Harry Maguire måtte udgå med en skade efter 67 minutter, og Victor Lindelöf blev sendt i aktion som afløser.

Med 20 minutter igen måtte David de Gea diske op med en fremragende redning på Ollie Watkins' flotte skudforsøg, inden Mason Greenwood kort efter blev sendt af sted i en omstilling, som han dog ikke for alvor blev giftig på.

Aston Villa fik med ti minutter igen en stor mulighed, som de burde have scoret på. Bolden endte hos 20-årige Jacob Ramsey efter et par gode kombinationer, men den unge offensivspiller mistede balancen og så ud til at slå sit knæ i samme sekvens. En stor mulighed ellers.

Cavani kom ind for United med otte minutter igen, men det var Aston Villa, der til fik puttet bolden i kassen.

Et hjørnespark landede hos Kortney Hause, der kom foran netop Cavani, og han sendte et forrygende hovedstød forbi De Gea, der var uden chance i situationen.

Hause lignede dermed helten for Aston Villa, men i overtiden begik han straffespark, da han havde hånd på bolden efter et indlæg.

Dermed fik United straffespark, og det skulle Bruno Fernandes tage sig af - selvom Cristiano Ronaldo altså stadig var på banen.

Fernandes sparkede forsøget langt over mål, og derfor endte det med en 1-0-sejr til Aston Villa, som dermed blev første hold i Premier League, der fik skovlen under United.


Af Sara Margren
Lørdag 4. december
Fredag 3. december