Luk

Bruno F. og Mané starter ude i storkamp

| FA Cup | 0 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Chelsea
Premier League (04/03)
Oddset 2,25 3,40 3,20
bet365 2,20 3,50 3,20

Både Manchester United og Liverpool starter ude med en af holdenes største profiler i form af Bruno Fernandes og Sadio Mané.

For anden gang på en uge tørner ærkerivalerne Manchester United og Liverpool sammen.

For en uge siden spillede de to mandskaber 0-0 i Premier League, men søndag er der garanti for en afgørelse, når de kæmper om en plads i ottendedelsfinalen af FA Cup'en, hvor vinderen kan se frem til at møde West Ham.

Det er to forskellige formmæssige forfatninger, som de holdene kommer til kampen i. 

Hjemmeholdet Manchester United har blot tabt en enkelt kamp ud af de seneste 12, hvilket blandt andet har sendt dem til tops i Premier League.

Hos de gæstende engelske mestre er det omvendt blot blevet til en sejr i de seneste seks forsøg, og det var tilmed mod et yderst amputeret Aston Villa-hold i seneste runde af FA Cup'en.

Manchester Uniteds startopstilling: 

Dean Henderson - Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw - Paul Pogba, Donny van de Beek, Scott McTominay - Mason Greenwood, Edinson Cavani, Marcus Rashford

Liverpools startopstilling:

Alisson - Trent Alexander-Arnold, Rhys Williams, Fabinho, Andrew Robertson - Thiago Alcantara, Georginio Wijnaldum, James Milner - Mohamed Salah, Roberto Firmino, Curtis Jones


Af Andreas Roesen
Torsdag 4. marts