Luk

Bruun Larsen afviser: Intet mentalitetsproblem

| Bundesliga | 2 kommentarer

Infoboks

Inter - Dortmund
Champions League gruppe F (23/10)
bet365 2,40 3,50 2,90
NordicBet 2,38 3,60 3,10
Oddset 2,30 3,50 3,00

Jacob Bruun Larsen mener ikke, at der er problemer med mentaliteten i Dortmund, som har smidt fem føringer i de seneste tre Bundesliga-kampe. Alle er endt uden sejr.

Dortmund er i sine seneste tre kampe røget i uføre i Bundesligaen med tre uafgjorte kampe i træk, selvom sidste sæsons Bundesliga-toer har været foran i alle tre kampe og endda to gange i to af kampene. 

Tyske medier har undervejs spekuleret i, at mentaliteten i den tyske storklub ikke er, som den skal være, men det har en rasende kaptajn Marco Reus pure afvist overfor tyske Sky. 

Reus' holdning deler Dortmund-danskeren Jacob Bruun Larsen, som har set holdkammeraterne Thomas Delaney og Achraf Hakimi sparke bolden i eget net til sene udligninger i to af de tre uafgjorte kampe.

- Som Reus siger det perfekt, så er det noget lort at sige. Det har ikke noget med mentaliteten at gøre, når man i sidste minut laver selvmål (mod Frankfurt og Freiburg, red.).

- Det er jo bare ærgerligt. Det er på topprofessionelt niveau, så der er ikke noget, der hedder mentalitetsproblem i Dortmund, siger Bruun Larsen til bold.dk og giver sit bud på en løsning på den sløje Dortmund-stime.

- Vi skal score flere mål og ikke give modstanderne chancen for at komme tilbage. Det lyder simpelt, men det er det ikke.

- Vi var pissegode til det sidste sæson, hvor vi blev ved med at presse på for at score og skabe chancer – det er det, vi har lidt problemer med nu.

Dortmund-føringerne er blevet smidt hjemme mod Werder Bremen samt ude mod Frankfurt og Freiburg. 

Ikke nemme kampe, mener Bruun Larsen, som dog gerne havde set Dortmund være mere dominerende. Danskerklubben har nemlig målsætninger om et tysk mesterskab at leve op til.

- Vores mål er at blive tysk mester, så det er klart, at det er i den slags kampe, vi skal ud at vise os værdige til at blive mestre. Det er ærgerligt og frustrerende, men det ændrer ikke noget for os.

- Vi skal ikke til at skabe en situation (i kampene, red.), hvor vi skal til at håbe på at få det sidste held, for det har jo bare været fucking uheldigt for os - for at sige det lige ud. Det er frustrerende, for det havde set godt ud, hvis vi ikke havde smidt pointene. 

Dortmund er nummer otte i Bundesligaen og har seks point op til Gladbach.


Af Jonas Dalgård

2 kommentarer

Stagger Lee 20:15          
Det er klart, man har problemer med at score nok mål, når man kun har en 9´er i truppen og denne er skadet. Ved ikke hvad den sportslige ledelse har tænkt på, da de sammensatte den del af truppen. Det går jo ikke at spille med Reus og Götze som 9´er.

En ordentlig 9´er og en top klasse målmand, så er Dortmund igen oppe, hvor det er sjovt, for resten af truppen er rigtig god.

De skule have haft købt Dolberg og Pau Lopez.
Slettet(221352190910) 21:30          
Nej, Bürki er fin nok. Og både Reus og JBL kan bruges på top.
Alcacer var indskifter i store dele af sidste sæson, så der har været rigtigt gode perioder uden en klar 9´er.
Problemet var at man ikke kunne bruge Reus på top, fordi han blev flyttet væk fra den vigtige 10´er som måske for meget af spillet skal gå igennem, men nu har man jo både Brandt, Hazard og til nøds Götze til den rolle, så det skal nok gå.
Det er også derfor det er den type man er gået efter og ikke endnu en 9´er.

Det er desværre et mentalitets problem der er skyld i krisen.
Man er ikke kyniske nok i flere faser af spillet, både til sidst i kampene men også meget når man skal afvise dødbolde.
Det er simpelthen ikke trænet nok. Man sidder som dortmund fan og holder på hat og briller når de andre har dødbolde.

Og alt for meget hænger på Sancho (som til gengæld er helt vildt stabil i år).

Hazard har været en skuffelse og mentaliteten har også. Hummels må gerne råbe lidt højere og det er fint at Reus er sur.
Mandag 21. oktober