Luk

Bruun Larsen: Ikke en kæmpe overraskelse

| EM U21 | 5 kommentarer

Infoboks

Tyskland U21 - Danmark U21 3-1
EM U21 Gruppe B
28' 1-0 Marco Richter
52' 2-0 Marco Richter
65' 3-0 Gian-Luca Waldschmidt
73' 3-1 Robert Skov

Jacob Bruun Larsen siger, at det måske ikke var en kæmpe overraskelse, at Danmark kunne tabe til Tyskland.

Danmark tabte mandag med 1-3 til Tyskland, da EM-slutrunden for U21-landshold blev sparket i gang i Italien.

Tyskerne var klart bedst, har flere danskere vurderet, og det erkender Jacob Bruun Larsen da også.

- Jeg synes, første halvleg var okay, men anden halvleg viste, at der er meget at arbejde på, siger Jacob Bruun Larsen ifølge uefa.com.

- Det var frustrerende at lukke det andet mål ind, mens vi gjorde det godt, men gutterne holdt hovederne højt, og det er jeg stolt af.

- Vi vidste, det her kunne ske – det er måske ikke en kæmpe overraskelse. Nu må vi forberede os på Østrig, siger Jacob Bruun Larsen.

Danmark skal møde Østrig torsdag.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

5 kommentarer

Siaya 23:53          
Jeg kan ikke finde ud af om denne Bruun Larsen er mega overvurderet. Han spiller jo ok meget i Dortmund. Men hver gang jeg ser ham spille er han totalt anonym.
Sims91 00:03          
Hans største problem er, at han ikke har noget slutprodukt. Af samme grund bliver han skubbet stille og roligt ud af Dortmund i den kommende sæson med de indkøb, som de har gjort sig.
MesutCazorla 00:07          
Jeg synes ikke han er overvurderet, men han er, efter min mening, bare stadig meget rå i det. I de kampe jeg har set ham spille for Dortmund, der har han lavet en del fejl, der bærer præg af, at det var hans første helsæson som senior, men jeg synes også man kan se talentet i perioder. Jeg føler mig i hvert fald sikker på, at han nok skal leve op til hypen, og heldigvis befinder han sig også i en klub, der har tilliden til ham.
MesutCazorla 00:21          
Jeg tror næppe han bliver sluset ud i næste sæson. Man mister allerede Pulisic og Max Phillipp, derudover må Schürrle og Kagawa nok stå højere på listen over folk, der skal sælges, og så har der også været snak om, at Götze kunne ryge denne sommer, foruden Guerreiro, som har et år tilbage af sin aftale. Bruun Larsen er uden tvivl værdsat i Dortmund, men man må nok også erkende, at Sancho/Bruun Larsen, endnu ikke helt er en konstellation, der kan true Bayern på nuværende tidspunkt, og hvis de mister så mange i offensiven, så skal der selvsagt også spillere ind den anden vej, af minimum samme kvalitet. Det er dog ikke ens betydende med, at Larsen langsomt er på vej væk. Det ville være hovedløst, allerede at kasserer så ung en spiller, der tilmed har været helt modbydeligt god på deres ungdomshold, allerede efter et enkelt års seniorbold.
( O ) 01:12          
De mål han har scoret har vist at han evner vanskelige afslutninger. Check nogle videoer med ham.
Jeg tror han bliver en kæmpe stjerne.
Fredag 7. august