Luk

Bruun Larsen om U21-trup: Vi hygger os altid

| EM U21 | 0 kommentarer
Bruun Larsen om U21-trup: Vi hygger os altid
Foto: Getty Images

Jacob Bruun Larsen er begejstret for sammenholdet på det danske U21-landshold.

Den danske Dortmund-spiller Jacob Bruun Larsen var tirsdag for en stund hjemme i Hornbæk, hvor U21-landstræner Niels Frederiksen udtog bruttotruppen til det kommende EM i Italien. 

Den 20-årige kantspiller er så godt som selvskrevet til slutrunden, og her bliver et af holdets forcer det stærke sammenhold, forklarer Jacob Bruun Larsen til bold.dk.

- Det betyder meget. Specielt når vi skal afsted i så lang tid. Vi kender hinanden. Nogen har brug for mere tid alene, og andre har brug for, at man er lidt mere sammen og mere social, siger han og fortsætter:

- I den her trup er der ekstremt meget sammenhold. Specielt når de nye kommer ind. De bliver taget pænt imod og er bare en del af drengene. Det er sgu meget fedt. Man hygger sig altid pisse meget udenfor banen og glæder sig bare til at møde alle. Sådan har jeg det i hvert fald.

Jacob Bruun Larsen tror da også, at det kan bringe Danmark langt denne sommer.

- Til et EM kan et hjørnespark ændre tingene. Så på den måde er det svært at sige, hvor langt vi præcist kan komme, men som målsætning 100 procent at komme videre fra gruppen, og så er der altså kun to kampe, så står vi i finalen, siger han og tilføjer:

- Det er en turnering med rigtig meget potentiale og kvalitet. Det er en turnering, hvor de unge mennesker kan vise sig frem foran fodboldeuropa. Specielt dem der står på trinnet for at komme videre. Det er altid en god erfaring.

Jacob Bruun Larsen har spillet ni kampe og scoret tre mål for U21-landsholdet.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anders Borup

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 26. juni
Tirsdag 25. juni