Luk

Bruun Larsen scorede i testsejr mod Liverpool

| International | 4 kommentarer

Jacob Bruun Larsen scorede kampens sidste mål, da Borussia Dortmund sent søndag aften slog Liverpool med 3-1 i en træningskamp.

Borussia Dortmund og Liverpool er i disse dage i USA, hvor formen testes af, før de nationale ligaer sparkes i gang senere på sommeren.

Sent søndag aften dansk tid mødtes de to hold i en træningskamp, og her fik tilskuerne godt med mål at lune sig på.

Efter knap en halv times spil kom Liverpool foran 1-0, da Virgil van Dijk headede et indlæg i kassen, men herefter var det en ung amerikaner, der stjal billedet.

Efter 66 minutters spil udlignede unge Christian Pulisic nemlig på et straffespark, og i det 89. minut bragte han tyskerne foran, da han efter en flot omstilling sparkede bolden fladt i kassen uden chance for Loris Karius.

I overtiden slog Dortmund sejren fast, og det var danske Jacob Bruun Larsen, der stod for scoringen.

Christian Pulisic sendte en afslutning af sted som Karius halvklarede, og tæt under mål stod 19-årige Bruun Larsen klar og sparkede returen ind til slutresultatet 3-1.

Jacob Bruun Larsen er op til den kommende sæson tilbage i Dortmund, efter han i foråret var udlejet til Stuttgart. Det ophold var dog ikke den store succes, da det kun blev til fire kampe for danskeren. 

Også Manchester United var i aktion sent søndag aften dansk tid, da det blev til 0-0 mod San Jose Earthquakes.


Af Anton Græsdal Maajen
Lørdag 24. oktober
Fredag 23. oktober