Luk

Bruus: Mesterskab glemt efter dårlige kampe

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

Randers FC - Brøndby IF 1-1
Superligaen Grundspil
10' 1-0 Stephen Odey
40' 1-1 Simon Graves

Andreas Bruus er meget skuffet ovenpå Brøndby IF's sæsonstart, og han synes i princippet, at sidste års mesterskab er glemt for en stund med denne sæsons dårlige resultater.

Brøndby IF spillede søndag 1-1 på udebane mod Randers FC i 3F Superligaens 11. runde, som markerer halvvejen igennem grundspillet.

Brøndby ligger her nummer otte efter kampen søndag med 12 point, og det er derfor ikke overraskende en skuffet Andreas Bruus fra Brøndby, der blev interviewet efterfølgende.

- Der er vel ikke så meget at sige. Skuffet – igen. Træt af ikke at vinde fodboldkampe, træt af at spille uafgjort. Og det er ligeså meget for fansenes skyld, for klubbens skyld, for vores egen skyld. Vi er trætte af det, vi skal til at rykke sammen i bussen, siger Bruus til bold.dk.

Bruus selv var direkte impliceret i Randers FC's føringsmål efter ti minutter, da han sendte en tværaflevering ind i Brøndby-målfeltet, som Stephen Odey opsnappede og derefter scorede til 1-0 på. Målet tager Brøndby-backen på sin kappe.

- Dårlig første halve time, og så laver jeg en fejl, der er rimeligt udslagsgivende, den tager jeg på min kappe, det er helt sikkert – det er pivringe, og det hjælper ikke på det.

- Jeg synes, at vi rejser os efter en halv time og er klart det bedst spillende hold herefter. Vi kunne også godt have fået mere med, men så igen når man laver fejl, som jeg gør i dag, så kan man heller ikke forvente at vinde fodboldkampe.

Bruus er også frustreret over holdets manglende mål for tiden.

- Det er klart, at vi ikke scorer nok mål – så vinder du ikke fodboldkampe, det er én ting. En anden ting er, at i dag skaber vi noget og får lavet noget ravage inde på deres midtbane, og vi får mange mennesker med frem for en gangs skyld. Så det er frustrerende ikke at score mere.

Status over sæsonen gør Bruus kortfattet.

- Op ad bakke.

Herefter uddyber han dog lidt mere, hvor han blandt andet mener, at de dårlige resultater i denne sæson for tiden overskygger sidste sæsons mesterskab.

- Vi er professionelle fodboldspillere, og vi skal vise vores fans, at vi vil give dem lige så meget, som de giver os. Nu gav vi dem et mesterskab sidste år, men det er i princippet glemt, for med så dårlige resultater, som vi har haft, skal vi til at rykke sammen i bussen.

- Vi skal til at tage os sammen nu.

Højrebacken ser frem til landsholdspausen, hvor man forhåbentlig kan få styr på nogle ting til de resterende kampe i grundspillet – men han vil ikke undskylde sig med, at Brøndby ikke har præsteret, fordi de mangler at få spillet de nye spillere ind på holdet.

- Måske er der nogle relationer, der mangler lidt, men jeg gider ikke at bruge det som en undskyldning, for vi er professionelle fodboldspillere, og vi skal gøre vores job ordentligt.

- Om der så er manglende relationer eller ej, så er der gået 11 kampe nu, og det ser ikke lovende ud lige nu. Men vi tror stadig 110 procent på det, så jeg gider ikke at stå og bruge det som en undskyldning, at vi mangler relationer, slutter Bruus.

Brøndby har bundproppen Vejle Boldklub, som stadig er uden sejr i sæsonen, når Superligaen vender tilbage efter landskampspausen.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober