LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

BT: Lønstrup anklager spillere for matchfixing

| NordicBet Liga | 39 kommentarer
Roskilde-ejer afviser matchfixing: 'Spillerne skal gå amok og smadre modstanderne'
FC Roskilde-ejer kender ikke til matchfixing-beviser: 'Vi må have noget faktuelt - man kan jo få fængsel for det her'
FC Roskilde-spillere anklaget for matchfixing: Her er målene fra kampen mod Lyngby
SIF og VFF i tæt topstrid – Næstved har tabt pusten: Se alle målene fra NordicBet Ligaen her
BT: Lønstrup anklager spillere for matchfixing
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Roskilde - FC Fredericia
NordicBet Liga (19/05)
bet365 2,50 3,50 2,62
NordicBet 2,50 3,60 2,55
Oddset 2,45 3,70 2,55

Se Superliga, Europa League og meget mere sport

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Ifølge BT har FC Roskilde-manager Christian Lønstrup anklaget sin egne spillere for matchfixing, efter at klubben søndag tabte med 1-2 til Lyngby Boldklub.

FC Roskilde-manager Christian Lønstrup har ifølge BT anklaget sine egne spillere for matchfixing efter klubbens kamp mod Lyngby Boldklub søndag.

FC Roskilde tabte kampen med 1-2 efter to sene Lyngby-scoringer.

Ifølge BT er anklagerne kommet på bordet på et møde mandag, hvor spillerne krævede, at Lønstrup fremlagde de beviser, han sagde, han havde på matchfixingen.

Avisen har talt med Spillerforeningens direktør, Mads Øland, som fortæller, at han er ved at finde hoved og hale i sagen.

Christian Lønstrup har ifølge BT ingen kommentarer, mens spillerne har bedt avisen om at ringe til klubejer Carsten Salomonsen, som oplyser, at DBU og Danske Spil er på sagen, og at han tror, der blot er tale om rygter.

Du kan se highlights fra kampen i videoen HER.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

39 kommentarer

1970 11:48          
Man må håbe for den gode Lønstrup at han har beviserne i orden. Hvis det ikke er tilfældet, har han gravet sin egen grav og ikke kun i Roskilde men i hele landet, for hvem kan have tillid til en manager/træner som kommer med en sådan påstand. Det virker også vildt, at klubbens ejer ikke er informeret og må bede om tid inden han udtaler sig. Hvordan kan Lønstrup gå til spillertruppen med så alvorlig en anklage, uden at have clearet det med klubbens ledelse og ejer inden ?
Pizza84 12:05          
Det er jo helt fuldstændig hat og briller fra Lønstrup det her, Ja 1970, manden er (forhåbentlig) færdig i fodboldens verden hvis han "bare" slynger beskyldninger ud der ikke er hold I!
Jookoko 12:05          
Der er hundrede procent noget i det. Ellers ville han ikke beskylde en spillertrup for det.
salling23 12:10          
Det er sjovt at se forskellen på BT og EB i denne sag

BT:
På mødet anklagede mødeleder Christian Lønstrup flere unavngivne spillere for at have ‘fixet’ kampen, der havde stor betydning i FC Roskildes kamp mod nedrykning. Det fik spillerne helt op i det røde felt
EB:
Cheftræneren anklagede på mødet direkte sine egne spillere for matchfixing uden at fremlægge konkret dokumentation for påstanden.

På mødet sagde Lønstrup ifølge Ekstra Bladets oplysninger, at der forelå ’en anonym anmeldelse og tre-fire spillere var under mistanke for at have spillet store beløb på holdets kampe i 1. division’.
John Doe 12:11          
Der er ingen der står frem med sådan nogle beskyldninger, hvis man ikke er sikker, så jeg tror nærmere det er Roskilde der er færdig
Stor tak til Lønstrup
Jens westh 12:15          
Det kan man da kalde at skide i egen rede såfremt Christian Lønstrup beskyldninger ikke holder vand. Det håber jeg ikke de gør, for så er det en sorgens for Roskilde fodboldklub og dansk fodbold som helhed.
Fluffer 12:24          
[Salomonsen] fortalte, at klubben lige nu afventer et svar fra Danske Spil, der skal køre 1. divisionsklubbens kampe igennem for at se, om der er nogle uregelmæssigheder.
Det er nemlig kun muligt at spille på 1. Divisionskampe hos Danske Spil. Der er ingen andre betting-udbydere.
Søndag 19. maj
Lørdag 18. maj