LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Buffon: Dommer burde være tilskuer

| Champions League | 116 kommentarer
Highlights: Saksesparksmål kostede Juventus vigtige mesterskabspoint
Highlights: Juve sejrer 3-0 med tre assist af Douglas Costa
Highlights: Juventus fik kamp til stregen mod bundproppen
Bundproppen Benevento bider skeer med Den Gamle Dame
Benevento bider fra sig mod Juve
Buffon: Dommer burde være tilskuer
Foto: Getty Images
En rasende Gianluigi Buffon sviner dommer Michael Oliver efter Juventus’ dramatiske Champions League-exit.

Juventus var på vej mod et helt forrygende comeback i Champions League-kvartfinalen mod Real Madrid. Italienerne indhentede Reals 3-0-føring fra det første møde, men i kampens overtid blev der begået straffespark mod Lucas Vazquez.

Straffesparket var Gianluigi Buffon mildt sagt ikke enig i, og hans måde at give sin utilfredshed til kende på kostede den 40-årige keeper et rødt kort.

Ifølge Buffon var Oliver helt galt på den i situationen og keeperen sætter store spørgsmålstegn ved den engelske dommers kompetence.

- Det var en tiendedel straffespark. Dommeren ser jo, hvad han nu ser, men det var tvivlsomt. Der var intet klokkeklart i det, og i det 93. minut kan den ikke dømmes i den situation. Vi fik selv afvist en lignende appel i sidste uge, siger Buffon til Mediaset Premium og fortsætter sit raserianfald:

- Et menneske kan simpelthen ikke dømme den dér. Ikke efter sådan en kamp. Han må have en skraldespand som hjerte.

- Hvis ikke du har karakter til at gå ud på stadion og dømme sådan en kamp, er det bedre du sidder på tribunen med din kone og dine børn og drikker Sprite og spiser chips.

- Jeg kunne have sagt hvad som helst til ham i den situation. Det var vigtigt for mig, at han forstod, hvilken katastrofe, han var skyld i. Hvis du ikke har nosserne til at stå for presset i den atmosfære, så sæt dig op på tribunen og æd chips.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Baunsgaard

116 kommentarer

kevt 00:14          
Manden!!
ThePantsParty 00:17          
Han er bare pinlig nu...
LosBlancos 00:17          
Buffon er en fantastisk karakter og en legende, men han skal sgu opføre sig ordenligt. Vanvittig opførsel både i hans "overfald" af dommeren og efterfølgende kommentarer.

Bliver sindsyg af alle dem der forsvarer ham, bare fordi det er Buffon. I aften opførte han sig som en idiot.
sunthomas2003 00:17          
Den engelske dommerstand er på niveau med deres landshold, håbløst. Real kan jo ikke vinde Cl uden hjælp, hvem husker ikke tyveriet sidste år med mit hold Bayern!!?
TobiasSL 00:19          
Hahah både legende som spiller og person. Det var så konge da han stod og skreg Michael Oliver i hovedet, så han nærmest rystede. Ufatteligt at han blev valgt til at dømme så vigtig en kamp.
Jillionaire 00:19          
En så passioneret og sympatisk mand som Gigi kommer sjældent med sådan en udtalelse. Er der hold i det han siger? Jeg kunne desværre ikke se kampen?
Møghunden 00:20          
Bliver sindsyg af alle dem der forsvarer ham, bare fordi det er Buffon. I aften opførte han sig som en idiot.
Bliver sindssyg af at det der spanske hold i hvide trøjer gang på gang på gang skal have hjælp til at komme videre i CL...
Tirsdag 22. januar