Luk

Buffon om Inter-succes: Mindst samme værdi

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Juventus - Crotone 3-0
Serie A
38' 1-0 Cristiano Ronaldo
45' 2-0 Cristiano Ronaldo
66' 3-0 Weston McKennie

Gianluigi Buffon er ingenlunde overrasket over, at Inter topper Serie A med den trup og Antonio Conte som træner. De har en værdi, der mindst er på niveau med vores, siger han.

Juventus besejrede mandag Crotone med 3-0, men de forsvarende mestre har fortsat otte point op til førerholdet Inter, der har spillet en enkelt kamp mere.

At Inter præsterer godt og er stukket en smule af i toppen er dog ikke noget, der kommer bag på Juventus-keeper Gianluigi Buffon.

- Det er helt sikkert ikke en overraskelse. Jeg var overrasket, hvis de ikke viste kvaliteten af deres træner og trup. De har en værdi, der mindst er på niveau med vores, siger Buffon til Sky Sport Italia og tilføjer om Crotone-kampen:

- Selvfølgelig havde vi brug for sejren. Måden, vi gjorde det på, var ikke forudsigelig. I den første halve time gjorde vi det ret godt, men det vigtige er at holde fast i den indstilling og være opmærksom i 90 minutter.

Juventus' næste chance for at hale ind på Inter er på lørdag, hvor Verona venter på udebane. I samme runde får Inter besøg af Genoa.


Af Martin Schmidt
Lørdag 27. februar