Luk

Luk

Bulgarsk klubejer dikterer straffe og rykker ud

| Division A | 8 kommentarer

Ejeren af Tsarsko Selo Sofia stormede banen og ændrede, hvem der skulle sparke straffe. Det blev dog brændt, så klubben rykkede ud af den bedste række.

Bulgarsk fodbold blev ramt af en særdeles bizar episode lørdag aften.

I sidste spillerunde tog Tsarsko Selo Sofia imod Lokomotiv Sofia og var tvunget til at vinde for at undgå nedrykning.

Ved stillingen 1-1 i overtiden fik Tsarsko Selo tilkendt et straffespark, som Yusupha Yaffa stillede sig klar til at sparke.

Det var klubbens ejer dog ikke enig i, så han løb på banen og beordrede i stedet Martin Kavdanski til at sparke.

Efterfølgende brændte Martin Kavdanski forsøget fra de 11 meter, så Tsarsko Selo Sofia måtte nøjes med 1-1 og derfor ender med direkte nedrykning på sidstepladsen – to point efter Botev Vratsa, som nu skal i playoff.

Se den vanvittige episode herunder.


Af Martin Schmidt

8 kommentarer

VOsimhen1998 14:40          
kæft en joke. ham præsidenten burde sparkes ud af fodbold verden.
sacrabosco 14:41          
Jøsses, magen til klaphat...
Og så triller anføreren bolden lige i favnen på målmanden....
Mike55 14:42          
Der var vist ingen tvivl om at det straffe skulle brændes, og at anføreren var manden der skulle sikre det skete.. Welcome to Bulgaria
Don_Mambo 14:45          
ja det lugter langt væk af fusk..
Cerezo 14:53          
Meget bizart optrin må man sige. Bliver absurd når ham kontrolløren der er i nærheden af klubejeren Stoyne Manolov ignorerer ham (han er jo nok den øverste chef også for sikkerhedspersonalet) og i stedet genner Yusupha Yaffa væk fra straffesparkspletten. Og dommeren lader heller ikke til at tage nogen synderlig notits af at manden i civilt entrerer grønsværen inden kampen er slut. Desværre bare endnu en skandale i bulgarsk fodbold der har været ramt af en del mærkelige hændelser og klubejere med tvivlsomme hensigter de seneste mange år. Jeg er enig med Mike55 i at det virker noget skummelt med ejerens indblanden og det det elendige spark. Kombineret med historikken i bulgarsk klubfodbold og det faktum at klubejeren Manolov i dag har meldt ud at klubben trækker sig fra alle turneringer og at dens eksistens ophører (efter blot syv år, hvor man endda har nået at fusionere med en anden ny klub FC Sofia 2010), tyder meget på at der ikke er rent mel i posen hos alle de implicerede parter i denne bemærkelsesværdige situation.
Mike55 15:00          
Meget enig. Bulgarsk fodbold er i en sørgelig forfatning, og med præsident Mihaylovs genvalg, ligner det ikke der er bedre tider på vej. Men med det nuværende stemmesystem, kommer det desværre ikke til at ændre sig forløbigt.
Peder Nielsen Hoseøl 16:02          
Helt crazy, ufatteligt at det kan ske, desværre også ret underholdende
Lørdag 25. juni