Luk

Bundesliga-klubber kan nu handle i én dag

| Tyskland | 0 kommentarer

Infoboks

Bundesliga-klubberne kan onsdag foretage transfers i én dag, inden transfervinduet åbner i længere tid fra 15. juli. Det har DFB besluttet.

Onsdag kan der meget vel blive offentliggjort nogle interne transfers i Tyskland.

Det tyske transfervindue har således åbnet i én dag, før det igen åbner fra 15. juli til 5. oktober.

Årsagen er, at de aftaler, der allerede er indgået inden corona-pandemien rykkede sommerens transfervindue, så kan gennemføres, og spillere ikke skal vente to uger med at starte op i deres nye klubber.

Det forventes dog, at der også vil ske nye transfers internt i Tyskland.

- På grund af corona-krisen og de deraf følgende ændringer i sæsonerne, er nationale og internationale justeringer af transfervinduerne nødvendige, siger DFB's næstformand Peter Frymuth til bundesliga.com om beslutningen.

- Den tidligere periode fra 1. juli til 31. august 2020 måtte opdateres. Vi har foretaget denne ændring sammen med DFL og i koordinering med FIFA.

Den tyske ordning gør blandt andet, at målmand Alexander Nübel allerede nu kan træne med Bayern München og ikke skal vente til 15. juli efter hans skifte fra Schalke denne sommer.

Han er dog først spilleberettiget fra næste sæson og kan derfor ikke spille pokalfinale eller Champions League for Bayern.


Af Sara Margren
Lørdag 11. juli
Fredag 10. juli