Luk

Bundholdet Bremen vandt trods sen udvisning

| Bundesliga | 3 kommentarer

Infoboks

Freiburg - Werder Bremen 0-1
Bundesliga
19' 0-1 Leonardo Bittencourt
88' 0-1 Philipp Bargfrede

Bundholdet Werder Bremen måtte slutte kampen med 10 mand, men hentede alligevel en sjælden sejr, da de lørdag besejrede Freiburg med 1-0 på dramatisk vis.

Der var meget på spil for bundholdet Werder Bremen i dag, da de gæstede Freiburg i Bundesligaen.

Werder Bremen indtog inden dagens opgør næstsidstepladsen i Bundesligaen, og derfor ville en sjælden sejr være særdeles kærkommen i jagten på overlevelse.

Dagens modstandere fra Freiburg har haft en særdeles godkendt sæson, og inden dagens kamp lå de på syvendepladsen i den bedste tyske række.

Det afskrækkede imidlertid ikke gæsterne fra Werder Bremen, som efter tyve minutters spil fik bragt sig foran.

Hollandske Davy Klaassen sendte holdkammeraten Leonardo Bittencourt afsted i dybden, og tyskeren fik på flot vis dirigeret et skud i nettet. Så var Werder Bremen foran med 1-0, og den stilling holdt til pausen.

I anden halvleg satte Freiburg sig straks på spillet, og Werder Bremen-spillerne virkede tilfredse med at stille sig dybt på egen banehalvdel og forsvare føringen.

Den mission klarede bundholdet ganske fint indledningsvist, men få minutter før tid var korthuset nær væltet.

Philipp Bargfrede trak i nødbremsen og nedlagde en Freiburg-spiller på kanten af feltet, og det takserede kampens dommer til en udvisning.

Så måtte Werder Bremen afslutte kampen med ti mand, og det skulle vise sig at blive lidt af en udfordring.

Ét minut senere scorede Freiburg nemlig til 1-1, da Manuel Gulde fik ekspederet bolden i mål.

Heldigvis for det hårdt pressede Werder-mandskab blev scoringen annulleret efter VAR-gennemgang, og så kunne bundholdet rejse hjem med en tiltrængt 1-0-sejr.

Werder Bremen har nu 21 point. Dermed er der to point op til Fortuna Düsseldorf, som ligger på tredjesidstepladsen, der resulterer i en playoff-kamp om nedrykning.


Af Benjamin Alexander Helbo
Onsdag 3. juni
Tirsdag 2. juni